Bu Takıma Güvenin

Mert Yiğit

10 Numara!
Forumda bariz bi şekilde olumsuzluk ve şampiyonluğun gittiğine dair bi hava var,evet puan farkı haftaların azalmasıyla beraber önemli bi fark ama kapanmıyıcak bi fark değilll

Daha şikecilerle kendi evimizde maçımız var ve şikeciler daha bjkyle maç yapmadı ve bi kaç Anadolu maçında puan kaybedeceğini düşünüyorum

Aslında sorun onların puan kaybetmesi değil bizim kazanamamız ama artık topçuların sezonun sonunun geldiğini hatırlaması,ligde hiçbi takıma puan bırakmaması ,kupayı alması ve chelsea deplasmanında yüreğini ortaya koyması tek isteğimiz.

Camia olarak kenetlenelim ve son iki sezonun şampiyonu olan takımımıza güvenelim

haydi gscimbom kenetlenme zamanı

Bravo vala boyle dusunen az kaldi

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa için sonuna kadar varım ama tr ligi için fantezi güçüm yetersiz kalıyor maalesef :(

amrabatı malagaya postalayalım oynayamaz bizde artık kayserideki gibi ama chedjouyuda hemen çıkarmamız lazım elden hemfikiriz sanırsam

Degiliz. Chedjou konusunda cok mesajim var. Arastir merak ediyorsan ona göre konusabiliriz. Cünkü bizim iki sezondur temel sorunumuz takim savunmasi. Bir stoperi bos alanda tek basina birakirsan her türlü rezil olur zaten. Takim savunmasinin cok önemli oldugunun en önemli ispati - ayni zamanda cok begendigim bir örnek - Arsenal kaptani Mertesacker.

Degiliz. Chedjou konusunda cok mesajim var. Arastir merak ediyorsan ona göre konusabiliriz. Cünkü bizim iki sezondur temel sorunumuz takim savunmasi. Bir stoperi bos alanda tek basina birakirsan her türlü rezil olur zaten. Takim savunmasinin cok önemli oldugunun en önemli ispati - ayni zamanda cok begendigim bir örnek - Arsenal kaptani Mertesacker.

takım savunması tabikide önemli ama sendede biraz yetenek,beyin olucak be kardeşim(chedjou)

Umutsuzluğu sevmem. Bir anlık sinirle şampiyonluğun kaçtığını iddia etsem de, böyle bir konu görmek beni mutlu etti.

Teşekkürler.

Biz güvenirizde oyuncular biraz kendilerine güvensin.

Aslinda 2. olsak bile sampiyonlar ligine direk katilacagimiz icin daha rahat olmamiz gerekirken aksine olumsuz bir hava yaratildi.Sezon basindan beri sampiyonluk gitti muhabbeti yapiliyor.Bende bu deplasman performansina ragmen guveniyorum

tapatalk

Umutsuzluğu sevmem. Bir anlık sinirle şampiyonluğun kaçtığını iddia etsem de, böyle bir konu görmek beni mutlu etti.

Teşekkürler.

saygılar başkan bende dün o tarz söylemlerde bulunsamda sakin kafayla farklı düşünüyo insan her ne kadar puan farkı önemli bi fark olsada biz Galatasarayız o nedenle matematiksel hesap kalmadığı zaman kabulleniriz şampiyon olamadığımızı..

Bazı adamlar 2006da ve 2012 de fenerin şampiyonluğunu kabul edip maçlar bittikten sonra taksimde akan adamlar.

Bu adamlar geçen murat urhan denen çocuğun 5.mi 10. hafta mı ne açtığı şampiyonluk gitti konusuna o dönem evet bencede şampiyonluk gitti deyip farkı 3 e ,4 e düşürdüğümüzde çocuğun konusuyla dalga geçicek kalibrede adamlar

Geri
Üst Alt