Bu Takımın Bütçesi Küçültülemez!

Kücülmek nedir? Onu bi tartismak lazim bence. Biz zaten bu sezon kücüldük bütce anlaminda mesela.

Kimsenin bir beklentisi yoktu acikcasi bu sezondan. Türkiye kupasi, liderlik ve Euroleague sampiyonlugu geldi.

Önemli olan bütceyi dogru kullanmak. Zellous ve Bone gibi transferlerle mesela.

Biz Taurasi, Prince, Fowles, Alba´li kadroyla basarili olamadik mesela. Hersey bütce degildir.

Katılıyorum, takım olmak önemli. Ama Alba-Sancho ikilisi kesin kalmalı.

Spordan keyif almanin kosulu goze hos gelen oyun olmasidir ama sahsen benim hosuma gitmiyor kadin basketbolu izlemek.

$

Olsun bu takım Futbol, TS Basketbol ile birlikte Avrupa'dan 2 büyük kupa getirdi 3.sü yolda..

Ruhsuz futbolcuları izlemektense terinin son damlasına kadar savaşan Sultanlarımızı izlemeyi tercih ederim.

Aylardır oynamayan ve Mancini kaldığı müddetçe oynatılmayacak gibi gözüken Hamit Altıntop yılda 2.9 milyon euro kazanıyor. Yani eski parayla 9 trilyon. 4-5 milyon euro'ya satsak ve parasını ödemekten kurtulsak 25 trilyon eder.

Ne işe yaradığı çözülemeyen Ceyhun Gülselam 1 milyon euro alıyor yıllık. Yani 3 trilyon ve sözleşmesi bittiği için onu da salabiliriz.

İyice laçkaya bağlayan Eboue 2,5 milyon euro alıyor. Yani 7,5 trilyon. Onu da gönder gitsin.

Artık oynatılmayacak gibi gözüken Gökhan Zan, 700 bin euro alıyor. Yani 2 trilyon. Günter-Hakan Balta-Semih gibi yerliler varken lüks kalıyor. Gönderilir.

Bakın ufak bir hesaplamayla 37 trilyonluk külfetten kurtardım takımı. Daha gönderilebilecek ve maaşından kurtarılabilecek adamlar var (Aydın, Aykut, Dany, Amrabat, Sercan, hatta Selçuk, Burak, Umut gibi).

arıbogan dengeli butceden bahsediyor siz hala parker gelsin gruda gelsin havasındasınız

Küçülme değil, dengeli bütce diyen arkadaslar söylediklerini tekrar gözden gecirsin. Takımı en büyük kupayı kazandıktan sonra hangi yönetici bu iddialara yönelik sorulan sorulara ''evet küçülmeye gidiyoruz'' diyebilir ki. Lütfi Arıboğan, gelecek tepkilerden çekinerek gayet kıvırarak cevap vermiştir. Hadi onuda gectim kupayı kazanmamızın üzerinden daha 24 saat gecmeden Alba ve Isıl'ın takımdan ayrılacağı haberleri cıkmaya basladı. Bi düşünün, herşeyin güllük gülistanlık gittiği bir takımın en önemli oyuncuları sube kücülmeye gitmeyecekse neden takımdan ayrılmaya karar versin?

Sadece Bayan basketbol takımımız için değil, Erkek basketbol takımımız içinde bu iddialar gündemdeydi. Dün mactan sonra Lütfi Arıboğan canlı yayında bütce dengelemeden(!) bahsederken satır arasına Erkek basketbol'u da sıkıstırarak o takım içinde benzer seyler yapılacağını doğrulamıs oldu. Yani son anda bir plan değişikliği olmazsa gecen sezon ve bu sezon basarıdan basarıya kosan bu 2 takımımıza yeni sezon için gerekli sponsor ve yönetim desteği sağlanması gerekiyorken tam aksine bütce kücültme darbesi vurulacak. Bunun anlamca karsılığı Futbolda 3 sezon önceki 8.lik, Basketbolda Cemal Nalga skandalı, Bayan Basketbolda takımın küme düsmesi veya erkek takımı formalarının tersini giyerek sahaya cıkması vs. vs. demeden Galatasaray Spor Klübü tarihinin en büyük rezilliğini gerçeklestirmektir.

Yazıklar olsun.

Seneye wnba den brittney griner i alan takım hem avrupada hem ligde şampiyonlugun büyük favorisi olur net.. haksız rekaber gibi patküt smaç vuruyo kız araştırın bi isterseniz.. aziz in küplere binmesinden sonra matovic in yerine bu ablayı alacağı söyleniyor umarım dogru olmaz..

Birtney Griner'dan ziyade Elena Della Donne'yi tercih ederim. İki oyuncuda ilk iki sıradan draft edilmişti. Della Donne hem çok iyi bir oyun kurucu hem de 1.92'lik boyuyla pota altında da etkin bir oyuncu.

Müge Erdem TRTspor'da gülerek Ros Casares gibi olmayız dedi. Rahatladım. :)

#SarayınSultanları!

eğer bu şubede küçülmeye gidersek tarihin en büyük mallıklarından birini yapmış oluruz

Ekrem Memnun´u GSTV´de dinledim. Bence yönetime net bir mesaj gönderdi.

"Ben basketbol antrenörüyüm ve basketbolu cok ama cok seviyorum. Iyi takimlari, hedefi olan takimlari calistirmak isterim" dedi.

Belli ki bu "dengeli bütce" olayi biraz canini sikmis. Sonucta Euroleague sampiyonu olmus. Bundan sonra sadece daha basarisiz olabilir.

Biz Ekaterinburg gibi Şikeciler gibi bu şubeye para saçmadık. Bu şube saygıyı hak ediyor artık yönetimin ne gerekiyorsa yapması lazım.

"Ben basketbol antrenörüyüm ve basketbolu cok ama cok seviyorum. Iyi takimlari, hedefi olan takimlari calistirmak isterim" dedi.

Belli ki bu "dengeli bütce" olayi biraz canini sikmis. Sonucta Euroleague sampiyonu olmus. Bundan sonra sadece daha basarisiz olabilir.

Hocamda benim anladığım gibi anlamıs. Hadi kadro anlamında olmasa bile basarı olarak her sene istikrarlı bir sekilde lig finallerine Avrupa ceyrek finallerine oynayan bir takım Avrupa'nın en büyük kupasını kazandığında bütce dengelemesine(!) gider mi? Erkek takımıda son 4 sezondur basarıdan basarıya kosuyor(şimdide en büyük kupada son 8) ve malesef ki aynı seyler burdada konusuyor. Benim anlamadığım kahve markaları, bankalar ve hastane kurulusları haricinde hic mi kimse yüzümüze bakmıyor onca basarıya rağmen?

bende farkettim alttan mesaj verdi ekrem hoca hedefi olan takımı çalıştırırım diyerek...

aykutun,erayın,burdissonun,ceyhunun ve daha işe yaramayan adamların aldığı paraların hepsini bu şubeye verin başka bşey istemiyoruz

bundan daha fazla nasıl küçülebilirz ki, yasemin horasanı fln alıp koymazlar herhalde pota altına

lan ona ne sinir oluyordum. televizyonda görüp lan az koşsana diyip tekme salliyordum.:DD

bizden giderse zellous gidebilir. digerleri dursun. zellousuda begenmedigimden degil. daha becerili bir oyuncu istiyorum. agustus maya moore gibi. avrupa içinde prince ve nndong olsa iyi olurdu.

Geri
Üst Alt