Bu TFF Kimin Eseri ?

Sinan Bilgin

Cezalı
-Hakemler desen memnun olan kimse yok
-Milli takim desen durumu harap
-Kuluplerin guveni desen ,sifir
-Organizasyon alma desen koskoca bir hic
-Zeminler desen senelerdir rezalet
-Kurullarin isleyisi desen ,disiplin ile tahkim dokuluyor .....

Simdi zurnanin zirt dedigi yer aslinda butun bu saydiklarim degil . Bunlarin hepsi beceriksizlik ,vizyonsuzluk hatta kasit sebepli bile olabilir ...

Peki soru cok basit , kulupler hepsi sikayetci iken hala bu adamlari nasil baslarinda tutup bundan rahatsiz olmuyorlar ? Veya biz tum takimlarin taraftarlar olarak bu komediye ses cikaramayan ,bu adamlari oylariyla surekli secen kulup yoneticilerinin oyununa gelerek bosu bosuna mi sinirleniyoruz ?

Cunku en onemli sey su , para harcayan 2 birim var . Yayinci kurulus ve taraftar ... Onun disinda yoneticisi taninirligini arttirir , hakemi, oyuncusu teknik adami cebini doldurur, federasyonu yonetme erkini tatmin eder ...

En buyuk tepki TFF ye degil , bunlari o koltukta oturtan kendi yonetimlerimize (tum takimlar icin soyluyorum) gosterilmelidir

Bu TFF'nin kimin eseri olduğunu, neden kimsenin dokunamadığını üç yaşında çocuk bile biliyor. Bunu ısrar ile görmek istemeyenin de aynı kefenin ürünü olduğu, aynı yalaktan su içtiği aşikar.

Amacı yine, yeniden ilgi çekmek, provokasyon yapmak dolaylı yoldan destekçisi olduğu kişi ve kurumları korumak.

Bu yüzden insanların aklı ile dalga geçme amacının ilerisine gidemeyecek olan bu konuyu kapatın

Son düzenleme:
git gide düsen türk futbolu, vardarlara, schalkelere, krasnodarlara kaybeden bir millet haline geldik, milli takimin durumu icler acisi.
cevap: hic bir b*ka yaramadi!
hey gidi haluk ulusoy dönemi

ya ne anlatıyon sinan 1 milyon kerr bu söylendi iktidarın oyuncağı. Feneri küme düşürmeyen de bu güç bütün bu rezilliklerin sebebi de. Ülkedeki korku imparatorluğunun futbola yansımış hali.
Forumda, dışarıda x yerde eleştiri yapmak yasak fetoculuga kadar yolu var ki bu ülkedeki bu ayıp hepimize yeter

TFF'yi kulüplerin seçtiğini düşüyor arkadaş Vah yavrum VAH VAH VAH...(ÜÇ HARFLİLER SEÇİYOR HARFLER T R E BİRLEŞTİR)

Dogru soyluyorsun ,eksik yazmisim , maddi anlamda kuluplerin bu duruma gelmesi de onemli olcude tff nin kontrol mekanizmasi olmadigindandir

FFP nin temelleri 2010 senesine dayaniyor , avrupa federasyonlari erken onlemler ile kulupler ffp ye yakalansalar da bizim kadar aciklar olusmasini onlediler .. bizimkiler ahbab cavus iliskisi ile islerini hallettiler , aslinda bu dedigin neden kuluplerin tff ile kanka gibi gecindiginin de bir nevi kanitidir

ama simdi o buyuttukleri canavar en buyuk dusmanin oldu

Yahu velev ki siyaset .. Sen GS isen , bu adamlara oy atmayacaksin , secilseler de bir tavrin olacak , "bastan beri secmedik istemiyoruz" diyebileceksin o zaman

hem bu adamlari secip , bu gorevlere gelmelerine ses cikarmayip , sonra basinin ustunde tasidigin bu adamlardan tokat yiyince beyit okumakla olmuyor bu isler

bu hem oy atmamis olsa da , yumusak soylemleri ile bugunku cengiz yonetimine , hem de gecmisteki tum yonetimlere polatindan dursununa yapilmis bir elestirimdir

Yahu velev ki siyaset .. Sen GS isen , bu adamlara oy atmayacaksin , secilseler de bir tavrin olacak , "bastan beri secmedik istemiyoruz" diyebileceksin o zaman

hem bu adamlari secip , bu gorevlere gelmelerine ses cikarmayip , sonra basinin ustunde tasidigin bu adamlardan tokat yiyince beyit okumakla olmuyor bu isler

bu hem oy atmamis olsa da , yumusak soylemleri ile bugunku cengiz yonetimine , hem de gecmisteki tum yonetimlere polatindan dursununa yapilmis bir elestirimdir
Galatasaray ve Bursaspor destek vermedi tüpçüye.

demokrasi denen birsey var, ben secmem 10 kisi secer, oy coklugu ile kabul edilir!

Galatasaray ve Bursaspor destek vermedi tüpçüye.

Bunu hangi donemde yaptilarsa tebrikler , dursunsa ona , aysalsa ona .. tepki gostermeye hakkin olmasi icin en bastan el etek opmeyeceksin

ama albayrak in aciklamalarini filan dinleyince ben hic de oyle dusunmuyorum , dusunun bugunun en magduru terim bile gitti bu adamlarla GS den ayrilip kolkola poz verdi , elemanlari oldu

bu carki dondurmek noktasinda hatasi olmayan yok .. buna malesef ki tff den ben buyuk kazigi yiyen terim bile dahil

Aga tff'yi geçinde.Bu tüpçü medyayı kendine bağladı.Her allahın günü başka bir şirket satın alıyor.Şimdide İddiayı satın alacak diyorlar noluyoruz amk?

demokrasi denen birsey var, ben secmem 10 kisi secer, oy coklugu ile kabul edilir!

dogru , secilir ama o zaman senin "biz sizi bastan beri biliyorduk" deme hakkin olur , ama sen kurum olarak herhangi bir donemde gidip demirorenle kolkola goruntu verirsen ve sonra yakarirsan , millet de sana "ooo zamaninda iyiydiniz..." der durur

o yuzden tavrini gosterirken bir istikrarin olacak , "bu tff bizim tff miz.." gibi laubali soylemlerle bu gemiyi yurutemezsin

Yahu Ata Aksu aday iken onu destekleyeceğimizi beyan ettik. Ancak adam seçimden çekildi ve tek aday seçime girdi. Bir sonraki seçim yine tek aday idi bildiğim kadarı ile. Sen oy versen ne vermesen ne, adam yapacağını yine yapıyor.

Konuyu açan arkadaşın mantığı destek verdin ise sana yanlış yapınca sesini çıkaramazsın. Sonra kalkıp forumda ona buna biatçı demiyor mu insanın saydırası geliyor.

Öyle şey mi olur diye bir kere olsun aklına mı gelmiyor anlamıyorum. Sen birine destek verdin diye o kişinin sana karşı yaptığı yanlışa ses çıkarmayacak mısın?

Son düzenleme:
galatasaray hic bir zaman bu tüpcünün destekcisi olmadi aksine gayet iyi biliniyordu tinercilerin basindayken nasil tinerci arti sikeci yaltakcisi oldugunu, @Kenan Ünal cok hakli sen secmesende tek aday olarak zaten secilir herzaman, boynun kildan ince olmak zorunda. iliski konusuna gelince, kos koca camiya bukadar büyük bir marka allahin her günü tüpcü hakkindami konusacak, ozaman futbolu birakalim sürekli tüpcüyü her alanda elestirelim, bumu profesyonelilik?

Bunu hangi donemde yaptilarsa tebrikler , dursunsa ona , aysalsa ona .. tepki gostermeye hakkin olmasi icin en bastan el etek opmeyeceksin

ama albayrak in aciklamalarini filan dinleyince ben hic de oyle dusunmuyorum , dusunun bugunun en magduru terim bile gitti bu adamlarla GS den ayrilip kolkola poz verdi , elemanlari oldu

bu carki dondurmek noktasinda hatasi olmayan yok .. buna malesef ki tff den ben buyuk kazigi yiyen terim bile dahil
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU A MİLLİ TAKIMINA HOCA SEÇİLMİŞSİN ÜÇ HARFLİ TARAFINDAN.Başındaki başkan da o dönemde sana sahip çıkmamış.En azından bir FİKRET FOREST kadar olamamış.Sözleşme imzalanırken TÜPÇÜ YE LAN HIRBO SENLE AYNI FOTOĞRAFTA OLMAK İSTEMİYORUM DEME ŞANSIN VARMI?tabiki bir kısım karşılıklı övgüler olacak.ALBAYRAK zaten kendi kendini bitirdi NİZİPLİ ile birlikte onları boşver.Galatasaray kulüp olarak siyasilerle kavga etmez ama yalaklığınıda yapmaz.Bu yüzdendir ki zaten tüpçüye hiçbir seçimde destek vermedik.

Sen başka yerlere takılıyorsun bence bundan dolayıda asıl resmi göremiyorsun.Geçen sene katarlılar buraya gelip bjk fb gs ts den birini almaya çalıştılar.Hatta ts ye sponsorda oldular.Ancak tüzükler yasalar karmakarışık olduğu için vazgeçtiler.Başakşehir teklif edildi bunlara.Heriflerin iki şartı vardı şampiyonluk kazanmış olmalı ve taraftar sayısı artmalı.Taraftar sayısını belediye çalışanlarına mobing uygulayarak suni şekilde artırdılar.Şampiyonluk ta bu sene söke söke gelecek.Sen kulüp olarak istersen git messiyi ronaldoyu al gel.Bu söylediklerimi tam anlaman için Başakşehirin sezon başından beri oynadığı maçlarını ve bu maçlardaki rakiplerinin bir önceki ve bir sonraki maçlarını izlemen yeterli.

Kimin ''ustalık'' eseri diyelim biz ona.

Atama ile başkan seçip,kulüpçülük yapıp, nefret ile donatırsan taraftarı milli ruh niye yok demeye hakkın da yok.

Bu ülkenin son 10 yılda milli maçına 4 büyük takım taraftarı aynı anda destek veremedi. Sebebi ne acaba?

atiyorlar antalyalara, konyalara milli takimi, sonra niye cosku yok milli ruh yok, olmaz tabiki cünkü orada seni hep överler, gel oynat bakalim bi saracogulunda, arenada, vodafonda bak bakalim o baskanda antrenörde koltugunda istifa sesi duymadan oturabiliyormu!!
geldigimiz nokta zaten ucurum ve hicde sürpriz olmadi.

galatasaray hic bir zaman bu tüpcünün destekcisi olmadi aksine gayet iyi biliniyordu tinercilerin basindayken nasil tinerci arti sikeci yaltakcisi oldugunu, @Kenan Ünal cok hakli sen secmesende tek aday olarak zaten secilir herzaman, boynun kildan ince olmak zorunda. iliski konusuna gelince, kos koca camiya bukadar büyük bir marka allahin her günü tüpcü hakkindami konusacak, ozaman futbolu birakalim sürekli tüpcüyü her alanda elestirelim, bumu profesyonelilik?

peki ,senin dedigin olsa bu kez de taraftar memnun olmuyor , gerekirse her gun konus deniyor, ne yapacak bu adamlar o zaman

yol gosterelim , ama somut seyler ... oyle "camianin gucunu hissettirelim" , "tff ye dunyayi dar edelim" gibi hurafe seyler degil , operasyonel sonuclari olan seyler sunalim

mesela ne olabilir

peki ,senin dedigin olsa bu kez de taraftar memnun olmuyor , gerekirse her gun konus deniyor, ne yapacak bu adamlar o zaman

yol gosterelim , ama somut seyler ... oyle "camianin gucunu hissettirelim" , "tff ye dunyayi dar edelim" gibi hurafe seyler degil , operasyonel sonuclari olan seyler sunalim

mesela ne olabilir
ligdenmi cekilelim, kendimizimi cezalandiralim? yapabileceklerin sinirli, ahkam kesmeler, tehditler savurmak, küfürler, hakaretler hepsi boş, sade ve sadece izleyebilirsin, türk futbolunun aci gercegi su an!

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU A MİLLİ TAKIMINA HOCA SEÇİLMİŞSİN ÜÇ HARFLİ TARAFINDAN.Başındaki başkan da o dönemde sana sahip çıkmamış.En azından bir FİKRET FOREST kadar olamamış.Sözleşme imzalanırken TÜPÇÜ YE LAN HIRBO SENLE AYNI FOTOĞRAFTA OLMAK İSTEMİYORUM DEME ŞANSIN VARMI?tabiki bir kısım karşılıklı övgüler olacak.ALBAYRAK zaten kendi kendini bitirdi NİZİPLİ ile birlikte onları boşver.Galatasaray kulüp olarak siyasilerle kavga etmez ama yalaklığınıda yapmaz.Bu yüzdendir ki zaten tüpçüye hiçbir seçimde destek vermedik.

Sen başka yerlere takılıyorsun bence bundan dolayıda asıl resmi göremiyorsun.Geçen sene katarlılar buraya gelip bjk fb gs ts den birini almaya çalıştılar.Hatta ts ye sponsorda oldular.Ancak tüzükler yasalar karmakarışık olduğu için vazgeçtiler.Başakşehir teklif edildi bunlara.Heriflerin iki şartı vardı şampiyonluk kazanmış olmalı ve taraftar sayısı artmalı.Taraftar sayısını belediye çalışanlarına mobing uygulayarak suni şekilde artırdılar.Şampiyonluk ta bu sene söke söke gelecek.Sen kulüp olarak istersen git messiyi ronaldoyu al gel.Bu söylediklerimi tam anlaman için Başakşehirin sezon başından beri oynadığı maçlarını ve bu maçlardaki rakiplerinin bir önceki ve bir sonraki maçlarını izlemen yeterli.

ilk paragrafina asla katilmiyorum , oyle yaptiginda tam da o deyim var ya "dun yedigin hurmalar..." diye baslayan , iste o oluyor

ikinci paragrafa ise , soyledigin durum dogru ise , dogru oldugunu kabul ederek soyleyim , katiliyorum .. ama bu sadece hastaligin teshisi.. kabul peki tedavi ne ?

ahmet kesen denen uyeye kiziyoruz ama o zaman siyasetle veya atanmislarla gecmisten bugune tum bir donem yakinlik gosteren kisilere kapilari kapatip (dursun,polat,terim ... kim varsa) ,yepyeni prof bir tayfa ile mi yurumek ? o uye bunu soyluyor mesela

veya ne ? ama sonuca ulasilabilir oneriler olmali ... ligden cekilelim , peki o hakeme top firlatip kirmizi kart goren serdar , her macta nargileye oturan belhanda , yahut 35 senelik GS neferi terim alacaklari paralari birakacaklar mi ligden cekilince , nasil odenecek ?

yonetimi yonlendirelim madem , ne yapsinlar

Geri
Üst Alt