Bu Utanç Onlara Yeter

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Açıkçası bu konuyu açma ihtiyacı hissettim çünkü önümüzdeki günlerde Yönetimin alacağı kararlara göre belki bir süre taraftar platformlarından uzak duracağım. *cough denizli cough*

Bildiğiniz üzere hukuk ve adaletin yok edildiği ülkemizde kokuşmuş siyasetin oyunlarıyla malum zat için yeniden yargılama kararı ile medyada bir cümbüş havası esiyor.Galatasaray camiasındaki belirsizlik ve vizyonunu kaybetmiş Trabzonspor ile yetim kalmış Bursaspor camialarının sessizliği rüzgarı tersine çevirmiş gibi gösteriyor.

17 temmuz beklentisi ile sürecin sonuna doğru ilerleyeceğiz gibi görünüyor.Açıkçası UEFA aldığı kararları uygular mı bilmem ama artık bizim camiamızın bu beklentilere göre geleceğini şekillendirmekten vazgeçmesi gerekiyor.

Bir an önce teknik konuları halledip sportif başarıya odaklanmak muazzam önem arzederken , taraftar ve yönetimin birlik olamaması demek ekonomik buhran yaşadığımız günlere sürüklenmek demektir.

O yüzden taraftar olarak hakkın hukukun sağlanması için sürecin takipçisi olmakla birlikte kendi sorunlarımıza odaklanmalıyız.

Bu süreç nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın mutlak olan şey Fenerbahçe camiasının şike lekesini asla temizleyemeceğidir.Bu öyle büyük bir utanç ki , he ne kadar talimat almış medya mensupları bayram havası estirse de benim gözlemlediğim sosyal medyada ve yakın fenerbahçeli arkadaşlarım arasında beklenen etki oluşmamış.Yeniden yargılanma kararı açıklandığından beri bir tane bile taciz mesajı almadım diyebilirim.Anlayacağınız fenerlisi , cimbomlusu , bjklisi , trabzonlusu herkes bıkmış durumda ve futbola olan iştah tamamen kaybedilmiş görünüyor.

Ezeli rakibimizin taraftarı şike utancını ilelebet taşıyacak , üstelik bir süre Aziz Yıldırım önderliğinde bizi güldürmeye devam edecekler gibi görünüyor.Bu utanç ve lanet onlara yeter.

Moralinizi bozmayın.

Geri
Üst Alt