Bu Yaz Ne Kadar Harcayacağımızı Düşünüyorsunuz?

Öngörüler

• 5-10 milyon

Oy: 4 5,8%
  • 15-20 milyon

Oy: 18 26,1%
  • 25-30 milyon

Oy: 31 44,9%
  • 40 milyon

Oy: 5 7,2%
  • 50 milyon

Oy: 7 10,1%
  • Bonservisli Adam Almayız

Oy: 4 5,8%

• Kullanılan toplam oy
    69
  • Anket kapatılmış .
Çıktığımız da yok ki BB'den , oyuncu satmak daha kötü oluyor sonra onun parasının 3te 1ini bile harcamıyoruz.Şampiyon oldukça ivmeyi alıp her sene daha da iyi olup gideriz derken bütçesiz kalıyoruz sürekli.
geçen seneki kadar dertli olacağını sanmıyrum - sonuçta sen satış yapınca oradaki borcunda iniyor - bir noktada çıkmak daha kolay BAŞARILI OLDUĞUN SÜRECE.

misal gruptan çıkarsan - bir ihtimal playoffu allayıp son 16 yasan katılımın yarısı kadar daha para alıyorsun.

o halledelir - belkide erden timuru safdışı bıraktılar bu pay kaşrılığı olayla floryadan alacaklar para (gelecekteki ekonomiyi etkileyecekler) ve çıkacaklarda olabilir hala.

paranın ne zaman ne şartta geldiği gittiği önemli orada.

ekonomik olarak ikinci planda bakılması lazım bana göre.

önündeki sezon çünkü çok önemli - Direkt CL bileti alıyor şampiyon - bu senede gidiyorsun , geçtiğimiz sezonda da gitin - istikrar MUAZZAM önemli. (5inci yıldız işi bile benim için bunun yanında önemli değil - inter 2 yıldız oldu misal juveden sonra yıllar sonra hatta - konuşuyor muyuz ? umrumuzda bile değil )

o nedenle ihtiyaç neyse - takımının hocası ne diyorsa yapılması lazım. gerekirse vercen bonservise parayı - ama yönetimin işi kendi dönemini aşmayacak kontratı becerebilmek - istisna oyuncu olur, eyvallah derimde. sadece tivitterde taraftarın bastırdığı isme , taraftarı mutlu etmek için şişik kontrat bağlarlarsa fena sallarım yönetime.

2 senelik sürecin üzerine taçlandırman lazım bu takımı.
%100 haklısında ; takımın hocası Angelinho'yu muhakkak alın demiş eğer doğruysa:) Bence takımın eksikleri gün yüzü gibi ortada ,isme cisme bakmadan gümbür gümbür 2-8-10 şartoğlu şart. Bu acil olan kısım sonrasında da gideceklere görede şekillenecek olan : icardi yedeği " lütfen halil olmasın artık"kanatlar ,stoperler sol bek yedeği , torreira yedeği vs. ama acil parola 2-8-10.parolayı biliyorsun:Hırs+aidiyet+ sürekli oynamış olmak. Bunlar olsun isim cisime asla gerek yok.Zaten bize gelen bidonlar en iyi işi yapanlar:)

%100 haklısında ; takımın hocası Angelinho'yu muhakkak alın demiş eğer doğruysa:) Bence takımın eksikleri gün yüzü gibi ortada ,isme cisme bakmadan gümbür gümbür 2-8-10 şartoğlu şart. Bu acil olan kısım sonrasında da gideceklere görede şekillenecek olan : icardi yedeği " lütfen halil olmasın artık"kanatlar ,stoperler sol bek yedeği , torreira yedeği vs. ama acil parola 2-8-10.parolayı biliyorsun:Hırs+aidiyet+ sürekli oynamış olmak. Bunlar olsun isim cisime asla gerek yok.Zaten bize gelen bidonlar en iyi işi yapanlar:)
2 8 ve eksra ortasaha alınmazsa zaten taraftar başlamadın yakar yönetimi.

2 8 ve eksra ortasaha alınmazsa zaten taraftar başlamadın yakar yönetimi.
Sevgili Can neyi düşünüyorum biliyormusun ,son gece iptal edilen Vecino bize gelmiş olsa gerçekten açığımızı kapatırmıydı kapatmazmıydı. 6 golü var bu sezon.Ndombele yerine keşke gelseydi mi demeliydik.Çok mu yanlış oldu.İnşallah bu sene keşkeleri kullanmadığımız sene olsun.Torreiranında yükü biraz hafiflesin inşallah.

Sevgili Can neyi düşünüyorum biliyormusun ,son gece iptal edilen Vecino bize gelmiş olsa gerçekten açığımızı kapatırmıydı kapatmazmıydı. 6 golü var bu sezon.Ndombele yerine keşke gelseydi mi demeliydik.Çok mu yanlış oldu.İnşallah bu sene keşkeleri kullanmadığımız sene olsun.Torreiranında yükü biraz hafiflesin inşallah.
onu bilemeyiz . işimizde değil açıkçası .

ben ndombeleye inanılmaz sevinmiştim - ama adam içinde bitirmiş bu işi - boş beleşe para kazanmaya akılıyor. büyük hayal kırıklığıydı.

geriye bakınca söylemek kolay oluyor. bir şekilde atlattık bu ezonu Vecino olsaydı belki şimdi çok farklı trasnfer politikası izlerdik - belli olamz.

hep önümüze bakmak lazım.

Satışlardan gelecek paranın tamamı bile harcanmaz. Muhtemelen (yapacağımız satışlar - 15 milyon euro) gibi bir harcama olur

onu bilemeyiz . işimizde değil açıkçası .

ben ndombeleye inanılmaz sevinmiştim - ama adam içinde bitirmiş bu işi - boş beleşe para kazanmaya akılıyor. büyük hayal kırıklığıydı.

geriye bakınca söylemek kolay oluyor. bir şekilde atlattık bu ezonu Vecino olsaydı belki şimdi çok farklı trasnfer politikası izlerdik - belli olamz.

hep önümüze bakmak lazım.
Kesinlikle, ama bu sefer yanlış yapmayalım inşallah.Scout transferleri olsun çok daha mutlu olalım inşallah.Bence bakmamız gereken ligleri hepimiz çok iyi biliyoruz.Emil Breivick bile bizde fark yaratabilirdi düşük maliyetlerle.Bakalım neler olacak.Sevgili Can Blackburn'de 10 numara bir çocuk var çok iyi .Yada Cole Palmer tarzı bir oyuncu bulabilsek ,scout ekibinin kesin elinde isimler vardır.Çok aşırı bonservis ödemeden iyi oyuncular bulabiliriz gibime geliyor.

45 aşağısına Bi halt olmaz bu takımdan

Geri
Üst Alt