Buchi Laba: "Galatasaray bir başka Nijeryalı forvet için çalışmalara başladı"

Yazin icindir. Belki yazin 3 forvetin tek bir tanesi kalabilir diye düsünüyorum. Icardi bir yerde sanki sözlesmesinin gelecek senesi garanti degil gibi konusmustu. Osimhen ve o giderse, paraya kiyip iyi bir adam aliriz diye düsünüyorum.

Bunu diyorlar ama Milan’da baya oynuyor. Villarealde çok beğenirdim. Sanmıyorum satsınlar.

Ziyach gideceği için chukwueze fena olmaz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lokman olabilir atalanta'da zaniolo var onun bonservisinin üstüne ekleme yaparak alma ihtimalimiz olabilir. Belki bonservisi zorunludur böyle bir formül ile gitmiş olabiliriz.

Lookman diyenlere katılıyorum zaten bize öylesi yakışır belli ki avrupa ligini almaya kafayı koyduk gecen yıl finalde şov yapan adamı zorluyoruz!!

Osimhen en geç yazın gidecek, mantıklı.

Arkadaş ne kadar Nijeryalı forvet varmış böyle. Bir sürü isim saydınız.

Bence sadece ilgilenme tarzı bir haber. Bir ihtimalde Bats'a Arap yarım adasından iyi bir teklif vardır 8-10 milyon maaş, 6-8 bonservis gibi. Böyle durumda mantıklı onun dışında devre arası Osimhen gitse bile başka bir santraforun alınması mantıksız Boniface gibi biri değilse. Öyle bir durumda Baumgartner gibi direk Mertens yerine birinin alınması daha mantıklı olur çünkü. Bir diğer ihtimalde forvetten kastı kanat olması olabilir.

Geri
Üst Alt