- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
arkadaşını geçtim istersen karısı ol osimhen'in yine de di marzio'dan iyi bilemezsin o yüzden geç bu işleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yil anlasma tamam.osimen gsde demistin sen
hesabı 3 kişi kullanıyor ben demedim ama3 yil anlasma tamam.osimen gsde demistin sen
Biz alacağız 15 maaş 3 yıl kontrat + 65 bonservis bu kumara değecek
ilk defa faramuskanmayın gassaraylılar
Niye renktaş? Di Marzio ya vahiy mi iniyo?arkadaşını geçtim istersen karısı ol osimhen'in yine de di marzio'dan iyi bilemezsin o yüzden geç bu işleri
Yanilmasi zor üstüne ilk osiyi aldığımızda da buchi boş şeyler söylüyordu herkes bitti demesine ragmen onun dışında fabrizio yada di marzio anlaşma var dediyse osimhen kendi çıkıp yok anlasmadim dese bile daha dönmez o işNiye renktaş? Di Marzio ya vahiy mi iniyo?
İşime gelene inanmak gibi güzel bir huyum var. O yüzden şimdilik Buchi'nin dediği işime geliyor.Yanilmasi zor üstüne ilk osiyi aldığımızda da buchi boş şeyler söylüyordu herkes bitti demesine ragmen onun dışında fabrizio yada di marzio anlaşma var dediyse osimhen kendi çıkıp yok anlasmadim dese bile daha dönmez o iş
O paralara 3 yıl kontrat manasız en az 4 sene olurBiz alacağız 15 maaş 3 yıl kontrat + 65 bonservis bu kumara değecek