GSC Haber Buchi Laba: “Osimhen, Al Hilal’in 3. resmi teklifini de reddetti”

arkadaşını geçtim istersen karısı ol osimhen'in yine de di marzio'dan iyi bilemezsin o yüzden geç bu işleri

Abi adam başına HENÜZ demiş yani bitmiş iş bu da yolu hazırlıyor işte

Buchiano Labano.webp

Biz alacağız 15 maaş 3 yıl kontrat + 65 bonservis bu kumara değecek

65m bonservis verilen adama 3 yıl kontrat verilmez. Açıkçası hıyarlık olur. En az 4 olmalı, mümkünse 5 zorlanmalı. Tabi serbest kalma maddesi olur bu durumlarda.

Kavukçu ile Hatip gidip Timur gelmediği sürece kimseyi alamayız.

O kiralama şanstı.

Daha 1 sene oynamış adamı ikna edemediler bunlar. Aidiyeti olmayan adamı asla alamazlar.

Bizi kabul edecek olsa çoktan ederdi. Net şekilde bizde gönlü yok. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz. Emekleri için müteşekkiriz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 milyon taraftarın kaynağı buchi olmuş bizden konuşan kimse yok

Buchi geriden geliyor yav kiralaması yapılırken de yok diyordu sabah herif geldiginde tamamlandi vs demisti. Avrupada bu kadar paraya ragmen kalmiyorsa yapacak bir şey yok yani yolu açık olsun

Victor bekliyor arkadaslar. Avrupa klupleri hele silkelensin kendilerine gelsinler. Tatiller baslasin, bitsin. Illa bir yere gidecek. Burada kalmasi ancak gecen seneki gibi supriz olur. Bu mubarek kurban bayraminda gidin sevdiklerinizle vakit gecirin. Abuk subuk etkilesim meraklilarina koz vermeyin.

Niye renktaş? Di Marzio ya vahiy mi iniyo?
Yanilmasi zor üstüne ilk osiyi aldığımızda da buchi boş şeyler söylüyordu herkes bitti demesine ragmen onun dışında fabrizio yada di marzio anlaşma var dediyse osimhen kendi çıkıp yok anlasmadim dese bile daha dönmez o iş

Yanilmasi zor üstüne ilk osiyi aldığımızda da buchi boş şeyler söylüyordu herkes bitti demesine ragmen onun dışında fabrizio yada di marzio anlaşma var dediyse osimhen kendi çıkıp yok anlasmadim dese bile daha dönmez o iş
İşime gelene inanmak gibi güzel bir huyum var. O yüzden şimdilik Buchi'nin dediği işime geliyor.

Geri
Üst Alt