GSC Haber Buchi Laba: "Osimhen'in kaval kemiğinde morluk var"

Afrikalilarin bu yamyamlarla maç yapmasi yasaklanmali. Birde elini kaldiriyor bir sey yapmadim diyerek daha ne yapcan lan bu nasil giris it. 75 milyon verdigin adamin ruandali bir kasap tarafindan sakatlanmasi tiksinç bir durum.
şu fotoyu gördükten sonra dünkü kadar iyimser bakamıyorum maalesef

frankfurt maçında olmaz bence

Ekli dosyayı görüntüle 302343

Osimhen le konuşulsun garip garip hareketler yapmasın abi. Öyle kalkmak falan nedir olm ya. Sakatlığı 3 se 5 çıkacak

20918.jpg

helal yiğenim date çıkıcam senle böle komik postlar atmaya devam

İstanbula geliyormuş özel uçakla acilen...

Ulan şaka gibi ya

zor zamanlar
kendi kahramanlarını yaratır
osi sakatsa
şans sende demektir

haydi
yürü genç aslan
yolun açık olsun
9 numara
jelert

anlamadıgım şey nasıl rezil bir milli takım bu ,milyonluk oyuncuları var ,saglık ekibi,hastanesi filan olmazmı

adamı mr a sokamadı okuzler

ciddi sakatlık olanları direkt gömüyorlar anlasılan

barış,gecen sene sivas macında cok daha sert darbe almıştı hepimiz korkmuştuk 2 3 hafta oynamaz derken ilk macta oynamıstı

kırık veya çatlak varsa hoş olmaz.

barış,gecen sene sivas macında cok daha sert darbe almıştı hepimiz korkmuştuk 2 3 hafta oynamaz derken ilk macta oynamıstı
Manaj denen tetikçi alenen bileği kırmaya çalışmıştı. Hepimiz çok korkmuştuk ama bir sonraki maçta oynamıştı. O biraz da fiziksel anlamda Barış'ın hayvanlığından kaynaklanıyor. Mesela o pozisyonda Jelert falan olsa bilek kırılmıştı büyük ihtimal. Osimhen de aynı şekilde fiziksel olarak hayvan bir oyuncu. O yüzden birkaç gün dinlenir ve toparlar diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Gerekirse ligdeki maçta oynamasın ama Frankfurt maçında sahada olmalı.

ne hayırdırı. hayrı mı var bunun. bazı face inst spor sayfalarında dolaşıyor böyle bir haber. sezonu kapattı diye. işin gerçeği nedir
Ortada muayene yok, test yok, tetkik yok, mr yok, yok oğlu yok. Ama bir bakışta anlamışlar sezonu kapatmış öyle mi?

Geri
Üst Alt