Oguz Han Hemdal
Kırmızı Üye
- 16 Ekim 2009
- 2.470
- 811
- 1.683
Nijerya Devlet Hastanesi aralık ayına mr randevusu vermiş olabilir.150 milyonluk ülkede mr cihazi yok anlaşılan, mr a girse bugün durumu belli olurdu muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nijerya Devlet Hastanesi aralık ayına mr randevusu vermiş olabilir.150 milyonluk ülkede mr cihazi yok anlaşılan, mr a girse bugün durumu belli olurdu muhtemelen
şu fotoyu gördükten sonra dünkü kadar iyimser bakamıyorum maalesef
frankfurt maçında olmaz bence
Ekli dosyayı görüntüle 302343

helal yiğenim date çıkıcam senle böle komik postlar atmaya devamManaj denen tetikçi alenen bileği kırmaya çalışmıştı. Hepimiz çok korkmuştuk ama bir sonraki maçta oynamıştı. O biraz da fiziksel anlamda Barış'ın hayvanlığından kaynaklanıyor. Mesela o pozisyonda Jelert falan olsa bilek kırılmıştı büyük ihtimal. Osimhen de aynı şekilde fiziksel olarak hayvan bir oyuncu. O yüzden birkaç gün dinlenir ve toparlar diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Gerekirse ligdeki maçta oynamasın ama Frankfurt maçında sahada olmalı.barış,gecen sene sivas macında cok daha sert darbe almıştı hepimiz korkmuştuk 2 3 hafta oynamaz derken ilk macta oynamıstı
Öyle bir beklentin mi var hayırdır?sezonu kapatmış olabilir mi
ne hayırdırı. hayrı mı var bunun. bazı face inst spor sayfalarında dolaşıyor böyle bir haber. sezonu kapattı diye. işin gerçeği nedirÖyle bir beklentin mi var hayırdır?
Ortada muayene yok, test yok, tetkik yok, mr yok, yok oğlu yok. Ama bir bakışta anlamışlar sezonu kapatmış öyle mi?ne hayırdırı. hayrı mı var bunun. bazı face inst spor sayfalarında dolaşıyor böyle bir haber. sezonu kapattı diye. işin gerçeği nedir