buchi laba

Biz bunları çoktan geçtik Buchi gardaş...
Ama sorarsan Hacioçoglu vatan millet için ölür

lookman fenere giderken ne mal olduğunu gördük, geç.
büyük ihtimalle bu da para karşılığı yaptı hepsini ya çok fena dümen oldu orada çok iyi öptü fbyi hem atalanta hem lookman'ın menajeri sırf atletico hem lookman'a hem atalanta'ya istenen parayı versin diye olan da eşşekbahçe yöneticilerine oldu biraz

Kes satılmış köpek

Lokman-fb zamanı nasıl döndüğünü unutmadık

Buchi Laba: "Şu anda Nijerya'dayım ve gördüğüm Galatasaray forması giyen insanların sayısını gerçekten sayamıyorum!

Bence Victor Osimhen Türkiye'ye transferinden bu yana Nijerya'da en çok satılan formalardan biri Galatasaray formasıdır!

Victor, aktif ya da emekli olsun, çok büyük bir etkiye sahip olan az sayıdaki Nijeryalı futbolcudan biri. Gerçek Sevgi."

Buchi Laba: "Şu anda Nijerya'dayım ve gördüğüm Galatasaray forması giyen insanların sayısını gerçekten sayamıyorum!

Bence Victor Osimhen Türkiye'ye transferinden bu yana Nijerya'da en çok satılan formalardan biri Galatasaray formasıdır!

Victor, aktif ya da emekli olsun, çok büyük bir etkiye sahip olan az sayıdaki Nijeryalı futbolcudan biri. Gerçek Sevgi."
yok kral biz buchi labayı sildik

Yunus cağrafi olarak topla ve yanındaki adamla aynı şehirde olduğu için ofsaytmış. Ben ikna oldum.

Buchi Laba: "Galatasaray ile Arsenal arasında bir iş birliği yok, bu tamamen saçmalık. İş birlikleri genelde küçük kulüplerle büyük kulüpler arasında olur, iki büyük kulüp arasında değil.

Arsenal Sportif Direktörü sadece büyük bir maçı izlemeye gitti. Bunu büyütmeyin, ilk kez olmuyor. Odaklanın, sezon daha uzun."

istanbul a gelmiş obez fbli

şampiyonluk gecesinden sonra 5 porsiyon kebab yediği söyleniyor

Kimbilir kaç kilo but kaç kilo kaburga götürdü yine bu ayı.

Geri
Üst Alt