Bugün Kadroyu Prandelli Kurmadı! Yabancılara Sahip Çıkın!

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
Bugün sahaya çıkan 11 yönetim kurulunun çıkardığı 11'dir. 3 aydır kadro dışı olan ve yeni yönetimin gelmesiyle affedilip ilk maçta 11'e giren bir isim bugün yönetim sayesinde yaklaşık 1 saat sonra sahaya çıkacaktır!

Ayrıca Türk oyunculardan ağırlıklı kadro kurup bugün maçı kazanıp "Ruh geri döndü" diye taraftarı galeyana getirme operasyonuna da YENİK DÜŞMEYECEĞİZ.

FELIPE MELO ve WESLEY SNEIJDER'i satanı biz de SATARIZ!

Beratttt lanet olsun adamım nereden geldi bu emanetci ihtiyarla abdurrahim denen şahıs. Alp Yalman konusunda haklıydın küçük aslan. Anlayamadık ve anladigimizda da çok geç oldu.

Kurmadıysa, birazcık adamsa bassın istifayı gitsin bize kukla lazım değil!....

Maalesef çok haklısın. Şoktayım bu rezillik karşısında.

muhtemelen bugun yerliler sonuna.kadar oynayip akillari sira takimi sneijder bozuyor yaaaa .s diyenler tekrar.canlanacak

TT

Bu işler öyle yapılır ki çoğu farkında bile olmaz dünyayı yeniden keşfetmiş gibi başlıklar açılıyor falan da Lincoln'un bu takımdan nasıl gönderildiğini bilen insanlar bu işlerin önce medya ile yavaş yavaş yiyerek başlar sonra oyuncuyu sorumsuz antremanlara girmeyen tip gibi gösterip oynatmamaya başlarlar işler kötü gidince taraftar zaten hedef tahtası arar ve oyuncuya sarmaya başlar.. Melo bugün Sneijder yerine kesilen oyuncu olsaydı evet bu işte birşey var derdim çünkü Melo'yu bayağıdır medya yavaş yavaş yiyor.. Sneijder için böyle birşey yapılacaksa önce ciddi bir medya saldırısı olur..

Dediğiniz kadar sinsilikleri yapan yönetim bu kadar mal olmaz herhalde 2 gün sonra taraftarın en çok sevdiği oyuncuyu keserek hedefleri üstüne çekmez böyle oyuncuyu gözden çıkartamaz aksine kendine çeker tepkileri..

Çekin gidin lan bu takımdan

Bu takımın ruhu Wesley & Melo'dur! Yerli çete değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu işler öyle yapılır ki çoğu farkında bile olmaz dünyayı yeniden keşfetmiş gibi başlıklar açılıyor falan da Lincoln'un bu takımdan nasıl gönderildiğini bilen insanlar bu işlerin önce medya ile yavaş yavaş yiyerek başlar sonra oyuncuyu sorumsuz antremanlara girmeyen tip gibi gösterip oynatmamaya başlarlar işler kötü gidince taraftar zaten hedef tahtası arar ve oyuncuya sarmaya başlar.. Melo bugün Sneijder yerine kesilen oyuncu olsaydı evet bu işte birşey var derdim çünkü Melo'yu bayağıdır medya yavaş yavaş yiyor.. Sneijder için böyle birşey yapılacaksa önce ciddi bir medya saldırısı olur..

Dediğiniz kadar sinsilikleri yapan yönetim bu kadar mal olmaz herhalde 2 gün sonra taraftarın en çok sevdiği oyuncuyu keserek hedefleri üstüne çekmez böyle oyuncuyu gözden çıkartamaz aksine kendine çeker tepkileri..

bugün yerli çete ölümüne oynayacak
yani koşacak pres felan
bazıları da çıkacak diyecek
sneijder takımı bozuyor demek

Felipe Melo sakat...

Acikcasi Wesley Sneijder´in bir macligina yedege cekilmesini anlarim, lakin oda iyi falan degil. Ama ondan önce Selcuk, ve Burak kadro disi kalmalidir. Sabri´nin ise oynatilmasi skandaldir. Bruma´nin kadroda olmamasi bir baska skandal. Kimseye bunu yikmaya lüzüm yok, Prandelli geldiginden beri sacma sapan kararlara imza atiyor.

Welcome to the Abdürrahim's playground. For souvenir shopping, please continue this way.

yabancısız yürümeyeceğini tff bile anladı bizim yönetim böyle iş yapıyorsa kendi ayağına sıkmış olur

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yabancılar derken bu arada Prandelli'de yabancı onu ayıralım da bi zahmet:ka21:

abicim ben iyice sinir hastası olmaya başladım bak
iyi koyuyor da hala bir yaptırım yok
defolun ya defolun

edit: Bunu Adem gol atınca sevinen sen mi diyorsun Berat?
berat sinirinin kurbanı olmuş .ben de ceza yemeden uzayayım

Geri
Üst Alt