- 3 Temmuz 2012
- 141.060
- 89.052
- 5.478
İyilik saglıkİyiyim üstat sen nasılsın bakim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyilik saglıkİyiyim üstat sen nasılsın bakim?
Kız yok hayretUyandım kahvaltı yaptım denize gittim 7 gibi eve geçip pide yemeye gittim şimdide künefeciye geldim
Rdas keşke her günüm böyle olsaBütün gün internetteydim. Film izledim. Oyun oynadım. Toutube GS izledim. Terledikçe havuza daldım, serinledim. Her gün aynı.
Emekli olmayı bekle, renktaş.Rdas keşke her günüm böyle olsa
Ne seansi? Ruh mu cagiriyon?Benim genel rutinlerim var.
Allah ın izniyle güne sabah namazıyla başladım. 10 gibi uyandım karın kası antrenmanı sonra kahvaltı. 11:00 gibi soru cevap etkinliğime gelen sorulardan birine cevap verdim, hikaye olarak paylaştım. Öğle namazından sonra uzun zamandır alışkanlık haline getirdiğim Yasin i okurum. Haliyle ikindi namazı. Bugün 4 adet seansım vardı. Boşluk bulduğumda kendimi dışarı attım, bir reels çektim 20:45 de otomatik olarak paylaşılmak üzere planladım. Aklıma geldikçe foruma girdim, bir iki kişiye sarıp çıktım. Boş anlarımda yarın ne paylaşabilirimin peşindeyim. Aklıma gelen yeni şeyler var notlarımı aldım. İlişkilere dair kadınların en çok izlediği konuları not almaya devam ediyorum. Arada s verip evimin sessizliğinde hiçbir şey düşünmediğim anlar oluyor beyne reset atmak gibi. Akşamları anlık seans talebi çok sık oluyor. Her an iş çıkabilir. Neyse şimdi akşam namazıNasipse z raporunu Yatsı namazı ile alır, 00:00 demeden uyurum.
Niş bir seçim.Now TV'de Yasak Elma'nın tekrarını izledim
Kız yok hayret
güzel oyun degil4 saat boyunca bir oyunun neden açılmadığıyla ilgili onlarca metot denedim. En sonunda küfür edip sildim. 40 yılın başı hanim bir oyun istedi indirdik pc ye. İntel arc grafik kartı var diye midir nedir açılmadı meret oyun. Tıklıyorsun tepki yok.
Not: oyun planet zoo
Bayanlara gitmez mi görünce beğenmişgüzel oyun degil
yok sacma bi oyunBayanlara gitmez mi görünce beğenmiş
Kimse uyarmadi mi seniNişanlandım
Kimse uyarmadi mi seni
Hayırlı olsun bu arada, aramıza hoşgeldin. Nisan dönemi modlugu bırak, yoksa sinirden adminlere bile myc vermeye kalkarsın
valla önüne gelen uyardı ama bence güzel olacaktır ya