Merhaba Arkadaşlar,
2010 - 2017 Yılları arasında en fazla oscar ödülü almış üyeleri açıklıyorum.. Niye açıklıyorum çünkü merak ettim
2010 öncesine arşivden ulaşamadım varsa ulaşan ekleyebilirim. Ayrıca isim değişiklileri de olmuş olabilir.
Neyse çeşitli dallarda en fazla oscar almış arkadaşlarımız,
İlave olarak ödülü bir kere de olsa alan arkadaşları paylaşalım;
Be şeref yoksunu doruk ata, 4 oscar almasaydın bu çalışmayı yapamıydın ? [SUP]yapacaktım[/SUP]
2010 - 2017 Yılları arasında en fazla oscar ödülü almış üyeleri açıklıyorum.. Niye açıklıyorum çünkü merak ettim
2010 öncesine arşivden ulaşamadım varsa ulaşan ekleyebilirim. Ayrıca isim değişiklileri de olmuş olabilir.
Neyse çeşitli dallarda en fazla oscar almış arkadaşlarımız,
@Ozan Tokgöz@Özgür KIZILASLAN @Hayri P. Cund @Emrah Yıldırım @Alp Basma @Doruk Ata TANRIVERDİ @Ahmet KOLKOPARAN @Can BÜYÜK @Serkan Şafak @Sinan Bilgin
@Kerammetin TANRIVERDİ @Özgür Aslan @Talha Küllü @Uğur İz @Murat Urhan @Mehmet Arslaner @Mustafa Sevim @Sergen Zeren @Sarper Yıldırım
@Kerammetin TANRIVERDİ @Özgür Aslan @Talha Küllü @Uğur İz @Murat Urhan @Mehmet Arslaner @Mustafa Sevim @Sergen Zeren @Sarper Yıldırım
İlave olarak ödülü bir kere de olsa alan arkadaşları paylaşalım;
@Abdullah TAŞAN @Ahmet Aras @Ali Özer @Alper Altun @Anıl Kılıç @Arif Ulu @Atakan Kenar @Ayberk Çetin @Batuhan Aydemir @Berat Yemiş @Berkay İsabetli @Cenk Yelkenci @Danyal Artemis @Emir Sato @Emre Arslan @Emre Koç @Erman Türker @Ertuğrul Yılmaz @Fatih Alp @Gökhan Kim @Gurbet Yeli @Kenan Ünal @mehmet demirkol @Mert Erak @Murat Durgun @Musap Aydınlı @Necati Şanlı @Nejat Can @Nurettin Kantarelli @Okan Özkan @Osman Arabacı @Osman SEDEN @Ozan Puki @Ökkeş Duzcu @Sertaç Murat Kılıç @Uğur Bulut @Vasfi Vural @GSCMaster
Be şeref yoksunu doruk ata, 4 oscar almasaydın bu çalışmayı yapamıydın ? [SUP]yapacaktım[/SUP]
Son düzenleme: