#BugünGünlerdenGalatasaray #OnlyYou

41641

Çogzel olmuş yapanın eline sağlık...

Ya kimse o resmi koymamis bugune kadar, sasirdim , uzuldum.

14 subatta daha once bir avrupa macimiz daha olmustu. Ve harikaydi. Ayiptir soylemesi, ben de o pankartin altindakilerdendim. 14 şubat 2001 di ve suatin attigi golle deportivoyu 1-0 yenmistik. Hey gidi gunler. Luce nin 1-0 olsun bizim olsun gunleriydi.

Only you !

BgbMulrCYAE9dV7.webp

Ya kimse o resmi koymamis bugune kadar, sasirdim , uzuldum.

14 subatta daha once bir avrupa macimiz daha olmustu. Ve harikaydi. Ayiptir soylemesi, ben de o pankartin altindakilerdendim. 14 şubat 2001 di ve suatin attigi golle deportivoyu 1-0 yenmistik. Hey gidi gunler. Luce nin 1-0 olsun bizim olsun gunleriydi.

Only you !

Ekli dosyayı görüntüle 41658
Neden ayıp olsun ki söylemesi?

Sevgililer gününe özel bir kareografi iyi giderdi bu akşam. Ya da Emiliano Sala'nın dev fotoğrafı RIP yazılı. Tüm dünyanın gündemine otururduk bir anda. Haydi UltraAslan yap güzel bir şov bakalım.

Videoda Belhanda'ya yer verilmemesi hoş olmuş.

Güzel bir gece olsun. . .

Neden ayıp olsun ki söylemesi?
Hani ovunc duyulan durumlarda kullanilir ya ben de oradaydim demek istemis sadece ve haliyle bundan gurur ve mutluluk duyuyor. Evet arkadaslarim bana Einstein der. Bu arada guzel olmus da bu Marcao neden deliye vuruyor kendini bi cozemedim sahada cok sakin halbuki.

Diagne tam Balo ya... İtalyanca konuşma fln :)

Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında SL Benfica ile karşılaşacağı mücadele için Ali Sami Yen Spor Kompleksi kapıları saat 17:55'te taraftarlarımıza açılacaktır. #GSvSLB

Geri
Üst Alt