- 5 Eylül 2014
- 86.757
- 73.405
- 4.513
uyudun mu uyamadın mı?Üzüldüm
kalp ağrın var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uyudun mu uyamadın mı?Üzüldüm
Avrupa'da görmek lazım diye yazdım zaten. Ne biliyosun Avrupa'da kükremeyeceğimizi.o zaman bu sorunun cevabini bilmem lazim. o zamanki kadro; real, bayern, milan, arsenal gibi o zamanlarin en guclu takimlarini yenebilecek ve yenmis bir takim. makine gibi isliyordu o takim ve kimseden cekinmeden sahaya cikip takir takir herkesle basa bas oynayabiliyordu. yenemeyecegi bir rakibi yoktu.
mevcut kadronun henuz o seviyede oturmus bir sistemi yok .bugunku kadronun lig disinda bir basarisi da yok cunku avrupa'da yokuz. ne zaman dunyanin en iyi takimlarini yener ve avrupa'da kupa kazaniriz o zaman bu kiyas mantikli olur.
basari gelsin sonra konusulur bunlar suanda bos muhabbetten baska birsey degil. yarin'in ne olacagini kimse bilemiyor zaten muneccim falan varsa forumda bilemem.Avrupa'da görmek lazım diye yazdım zaten. Ne biliyosun Avrupa'da kükremeyeceğimizi.
Hürriyet manşet atmış. Ben uydurmadım.basari gelsin sonra konusulur bunlar suanda bos muhabbetten baska birsey degil. yarin'in ne olacagini kimse bilemiyor zaten muneccim falan varsa forumda bilemem.
Sakıncası mı var?
Bu konuyu sen açmadın diye içten içe nasıl kuduruyorsundur şimdi