bugünkü kadro vs 2000 kadrosu

2000 kadrosu birbirini tamamlayan takımı oyunu ve sistemi olan ve yıllardır beraber oynayan bir ekipti. bu seneki kadro daha çok yıldız oyuncuların günlük performansı üzerinden dönüyor. bu kadroyu 2-3 sene muhafaza edebilirsek daha doğru bir kıyaslama olur.

o zaman bu sorunun cevabini bilmem lazim. o zamanki kadro; real, bayern, milan, arsenal gibi o zamanlarin en guclu takimlarini yenebilecek ve yenmis bir takim. makine gibi isliyordu o takim ve kimseden cekinmeden sahaya cikip takir takir herkesle basa bas oynayabiliyordu. yenemeyecegi bir rakibi yoktu.

mevcut kadronun henuz o seviyede oturmus bir sistemi yok .bugunku kadronun lig disinda bir basarisi da yok cunku avrupa'da yokuz. ne zaman dunyanin en iyi takimlarini yener ve avrupa'da kupa kazaniriz o zaman bu kiyas mantikli olur.
Avrupa'da görmek lazım diye yazdım zaten. Ne biliyosun Avrupa'da kükremeyeceğimizi.

Avrupa'da görmek lazım diye yazdım zaten. Ne biliyosun Avrupa'da kükremeyeceğimizi.
basari gelsin sonra konusulur bunlar suanda bos muhabbetten baska birsey degil. yarin'in ne olacagini kimse bilemiyor zaten muneccim falan varsa forumda bilemem.

önce sezonu şampiyon kapatalım da sonra kıyaslarız

havaya girmeyi sevmiyorum

taraftar bir süredir yükseklerde. tehlikeli bir vaziyet

İsim olarak (kağıt üstündeki kadro kalitesi)
1-2000
2-2013
3-2018

Başarı olarak(yerel+avrupa)
1-2000
2-2013
3-2002

Oyun gücü olarak
1-2000
2-2012
3-2008

Şu anki kadro ve oyun 2000in yanından geçemez,o dönem öyle bir kadro vardı ki uefa ve süper kupadan sonra gitti dünya 3.sü oldu,kadro revizyon geçirmesine rağmen 2001de 2 şl grubundan birden çıktı kahpe real denk gelmese şlde finale gidebilirdik

Şuanki takımın çok ekmek yemesi lazım

geleni geceni 4 leyen bir kadro kiyas edilemez

96 00 kadrosu bu kadroya tek atar beyler. O 22bin kişilik stadyumda içine sıçıyordu rakipler. Rakipler dediysem Juvesi Milanı falan..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bu takımın daha çok fırın ekmek yemesi lazım 2000 gibi olmak lazım.

Kiyaslamak icin henüz erken bence. Önce bir avrupada kendimizi göstermemiz lazim.

Deli gibi fark var o kadro bidaha gelmez bu kadroyu avrupada görmek lazım avrupada içimizden geçerler söylüyeyim ben size aynı kadro ile devam edersek

Geri
Üst Alt