Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
bu konu acilen kilitlenmeli bence. kavga gürültüden haric hic bir katkisi yok bu konunun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi yasinden bahsediyon sen.yasin iyice bokunu cikarttin ama ha
Vurun emri kim verir bilinmez ama vurucak kişi arıyorsan Gökhan Töre varBunlara kim "Vurun" emri verecek.
Gökhan Töreyi vurayim derken dikkat ette o bizi vurmasin o heriften korkulur lanVurun emri kim verir bilinmez ama vurucak kişi arıyorsan Gökhan Töre var![]()
Yanlış anlamışsın Vurun Emrini kim vericek dedin bende Emri vericek kişi bilmem ama VURACAK ADAM arıyorsan GÖKHAN TÖRE vurur. Dedim Gökhan Töreyi vurun demedimGökhan Töreyi vurayim derken dikkat ette o bizi vurmasin o heriften korkulur lan![]()
Forum iyicene karistipkk ne alaka arkadaş bu tarz beyinlerle aynı havayı soluyoruz ne yazık ki
Bendeki yürek onda yoktur ben kodum mu oturturum ona goreYanlış anlamışsın Vurun Emrini kim vericek dedin bende Emri vericek kişi bilmem ama VURACAK ADAM arıyorsan GÖKHAN TÖRE vurur. Dedim Gökhan Töreyi vurun demedim![]()
pkk ne alaka arkadaş bu tarz beyinlerle aynı havayı soluyoruz ne yazık ki