bülent birincioğlu

Yönetim daha ne susuyorsun ? Çıksana konuşsana bu operasyon çocuğunu

Kulübün başında bir başkan ve yönetim yok ki. Yangın yapması lazım yönetimin. Sallai’ye yapılan kırmız kartlık hareket, Sallai’ye verilen ama Asensio’ya verilmeyen birebir aynı hareketten kırmızı.

Bir kere de sesiniz çıksın be. Böyle ahlaksız şerefsizlere daha ne kadar tahammül edeceksiniz.

Operasyon çocuğu. Mevcut yönetim bu konularda inanılmaz pasif ve açıklama yapmayı da beceremiyorlar maalesef. Sezon sonu seçimde kim kazanırsa kazansın listesinde Adnan Öztürk tarzı şahin yönetici kontenjanından en az 1-2 kişi olmalı.

gençlerin pozisyonda oyuncu topa bakıyo, bizimkinde sallai arkası dönük adama dalıyo ha. sizi toprak bile kabul etmeyecek lan şeref yoksunu herifler.

İsimlere takılmayın, var da 1 tane iyi hakem varmi ? Bugun bulent olur yarin ahmet

Şu kırmızıyı verse herifler 9 kişi kalacak iş bitmiş olacak. Salaii'da kırmızıyı görmeyecekti.. Skandal

VAR batak çeviriyordu sanırım tüm maç boyu son dakika maçı hatırlayıp sallai ye kırmızı diyecekleri tuttu

Her zaman diyorum yönetimde ya mafyöz bir tip olmalı yada rte ye çok yakın bir isim.

Trabzon bölgesinin her hakemi şaibe altındandır bu dönemde.

TFF’de ki malum şahısı gönderene kadar Galatasaray taraftarına huzur yok.

Sorun iyi hakem olup olmaması değil. Direkt fener için gelmiş hakemler bunlar. Asensio aynı hareketi yaptı kırmızı görmedi mesela
Ali 7 yil boyunca çekirdek soymadi heralde adam ilmek ilmek işledi herseyi lakin bizim kitlenin büyük hatası orta hakemlelre gereksiz sallıyoruz yasin kol dahil orta hskemler cok rezil degil ,facia kararların tamamını var hakemleri veriyor

Haftaya fener maçında var olsa ne yapabiliriz bu yönetimle?

Geri
Üst Alt