Bülent Korkmaz | 2008/2009 Sezonu A Takım Teknik Direktörü

Cevap: Bülent Korkmaz | Teknik Direktör

Ne olursa olsun 3-5-2 gibi bi yanlışla çıkmaz sahaya Bülent hoca.

Gstv'de 18:30 haberlerinde Galatasaray'ın sabah idmanını gösterdi..Bülent korkmaz çok iyi bağırıyor oyunculara bağırmak dediğimden kasıt gaza getiriyor..Oyuncular artık akıllanacak inşallah..

Gstv'de 18:30 haberlerinde Galatasaray'ın sabah idmanını gösterdi..Bülent korkmaz çok iyi bağırıyor oyunculara bağırmak dediğimden kasıt gaza getiriyor..Oyuncular artık akıllanacak inşallah..

Ben de idman izlemek istiyorum ...

GsTv çalışmıyor yahu !:)

altını cızıyorum seneye yabancı teknık drektor gelecektır kesındır bulent korkmazın 2.5 yıllık sozlesme ımzalaması gerceklerı degıstırmez gorucegız hepımız

Hadi bakalım göreliM ...

komikmisin neysin birader yahu :D

Futbolcu olarak süper, Antrenör olarak vasatin altinda.

adnan başkan luıs vangaalı teknık drektor yap ucalım basarılara

36 mesajın 36'si da Bülent Korkmaz alehine yazılmaz ki be kardeşim :o

ben ınandıgım dogruları sonuna kadar savunurum bulent korkmazın sene sonuna kadar gorevde kalmasına laf soyleyemem zaten su ortamda basak hoca bulunmaz ama onumuzdekı yılları dusunmek lazım Galatasarayın tecrubelı marka hocayla seneey devam etmesı kamuoyunun dusuncesıdır

Özgür sen Oğuz Serdar'ın akrabasımısın?

Olamaz onun Türkçesi iyiydi ve daha agır konuşuyordu ...

ben acımasızca elestırırımö ıdolum hıncal uluctur ama bulent korkmaz konusunda soyledıklerıne sasırdım

ben ınandıgım dogruları sonuna kadar savunurum bulent korkmazın sene sonuna kadar gorevde kalmasına laf soyleyemem zaten su ortamda basak hoca bulunmaz ama onumuzdekı yılları dusunmek lazım Galatasarayın tecrubelı marka hocayla seneey devam etmesı kamuoyunun dusuncesıdır

tamam hocam ben de senin gibi düşünüyorum, sene sonunda Kaptan Bülent ciddi bir şekilde umut vaadetmezse yollanacaktır ama dünden beri cazgırlık yapmıyorum böyle. amacın provokatörlük yapmak mı anlamadım seni ben...

tesaduf ama adını zıkrettıgınızı kısıyı bu sıtede hıc gormedım tanımam daha yenı uyeyım zaten

Çok boş muhabbet var yahu...

Özgür Dönmez adlı şahıs hangi takımlı olduğunu belirt de ona göre cevap verelim sana. Her mesajında Galatasarayı kötülüyorsun. Bülent Korkmaz'a sen kimsin diyen adamın Galatasaray'lılığından şüphe ederim.

Geri
Üst Alt