Üye Görüşü Bülent Korkmaz Olabilir

Beşiktaşi yenen efsane hocamız bir an evvel yuvasına dondurulmelidir.

İlk geldiğinde yıl 2008 şimdi yıl 2014, her insan bu süreçte gelişim gösterir,

maçı tam olarak izlemedim ama izlediğim kadarıyla yaptığı hamlelerden sonra maç 2-1 den 3-2 ye döndü,

olay sadece bu maç değil genel manada değerlendirdiğimde Deliden ve Manciniden daha kötü olacağını sanmıyorum,

en azından yerli ve iletişim sorunu olmayack bir hoca, en azından kendi içimizden,

elin adamı kartalına sahip çıkıyor da biz "ASLAN" 'ımıza neden sahip çıkmayalım??

Kaptana saygım sonsuz ama takımları çok hatalı futbol oynuyor. Daha doğrusu ne oynadıkları belli değil pek.
Tolunay kafkası çok beğeniyorum. Kompakt futbol oynatırıyor elindeki imkanları ile karabükde istikrarlı şekilde

Hagi, Bülent ve futbolculuğu bırakıp hangi takımdan olursa olsun adam gibi bir hocanın arkasında en az 3-5 sene durmadıktan sonra bir daha dikiş tutmuyor yerli hocalar.
Onu da gururlarına yedirmiyorlar. Daha doğrusu onları o haliyle kabul edecek, onların staj takımı olacak ve onlara tonla parayı verecek o kadar kulüp var ki Türkiyede.
Sadece Galatasaray değil. Bunlar sonuçta futbolculuktan gelmiyor mu. Eeee. Sanki futbollarını çok mu geliştiriyorlar. Yooo...
Futbolculuğunu geliştirme gereği duymayan hocalığını neden geliştirsin ki.
Sadece Bülent özelinde demiyorum. Bizim yerli futbolcu/hoca takımı asla ders almaz. kariyer planı yapmaz. Vizyon sahibi olmaz. Tövbe haşa . Olurmu hiç.

Tribunlerde kopukluk var elit kesim agirlikli selfie cekinmekten takima desrek veremiyirlar sahafa. Ali sami yen biraz eski ve konforsuz oldugundan genelde vur kur inlesin taraftarlari doldururdu. Simdi oyle degil.

Valla benim önüme 10 tane TT Arena koysalar ille de Ali Sami Yen derim.

Oradan çıkmak tarihi bir hataydı ama yapacak bir şey yok. Endüstriyel futbolun gözü kör olsun.

..
..
..

..

...

..

.......

........

Kilit!!!!!!!!

Hocalığı kötü,yorumculuğu hocalığından daha kötü.Bence futbolla ilgili bir iş yapmamalı artık.Efsane kaptandı,öyle kalsın.

Parandelli' den daha faydalı olur.

GT-I9300 Tapatalk

Prandelliden daha kötü hoca olarak ancak Bülent bulunabilirdi tebrikler renkdaş

hayatım boyunca gördüğüm bizi çalıştırmış en berbat hocadır kendisi.. uzak dursun..

Geri
Üst Alt