Bülent Tulun Camiaya Faydalıdır

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Suphesiz ki yillardir Galatasarayimiza hizmet etmis, sayisiz basarida pay sahibi olmus, gercek Galatasarayli BULENT TULUNun basina gelenler ayip ve zirvaliktan baska degildir

Averaj oyunculara dunya para verip kivircik td - at kuyruklu yonetici kombinasyonunun bazi hiyarlara tatli gelmesinden oturu prim yapan haldun ustunel denen vasif yoksunu insandansa SN Tulunun yeg oldugu aciktir

Sn TULUNa yapilan bu hainliklerin ardinda bedava bilet kapilari sekteye ugradigi icin aglayan Polarcilar ve de Terimin hayali transferlerini yapmayip isine karistigini iddia eden komisyon-kabadayilik-kiroluk yani KKK olarak adlandiracagimiz Kebapcilar oldugunu gorebiliriz

Liseciler = Akli basinda taraftar > Biraz Heyecanli taraftar > Fazla ilgilenmiyorum diyen taraftar > Normal vatandas > Terimciler > Ua olarak semalandiracagimiz insanlik haritasinin sonunda yer alan bu zatlarin SN TULUNa yaptiklari saldirilar Galatasarayi bolmeye calisan icimizdeki mallik serisinin son urunudur

Sn Tulun zamaninda Gerets ile 80 kusur puan almamizin mimarlarindan biri olarak ustun hak teslimiyetini hakeden bir spor adamidir. Kulupteki fatih terim tehlikesine karsi kulubun icinde ilk isaret fisegini cakmistir.

Lutfen Sn Tuluna hakettigi degeri verelim

PRO TULUN ekibi adina

H.CUnd

bulent-tulun-ve-veysel-sarayda-dernek-yemegine-katildi-DHA-64b763d9d60d301266217b15ebb4ba18-3-t.jpg

Ben ve Sn Tulun

Hak ettiği değer demeyelim de kötü bir şey yaptığına şahit olmadım. Genelde kulaktan dolma bilgiler ile taraftar böyle adamları hedef tahtasına oturtmayı sever. Tulun'a bir sevgim falan yok, tamamen nötr bir duruşum var ama canı sıkılanın onu hedefe koyması saçma bir olay.

"Şüphesiz ki biz bir aileyiz, kenetlendikçe daha da büyüyen..."

Ne güzel söylemiş üstat Mehmet Helvacı hoca.

Kendi çıkarları için Galatasaray'a ihanet etti.Yazdığı mektubun Aziz de ne işi var?!!

Ribery olayında da baş mimarlardandır.Ribery gittiğinde bizden 5 kuruş alıcağı yok dedi sonuç ortada.

Terim gittiği gibi takım otobününün baş köşesine kurulması, tv'lerde ki konuşmaları kalitesizliğini belli ediyor.

Kendi başlığında da yazdım. Burada da yazayım.

Sn.Bülent Tulun'a belki medyadan kaynaklı bir soğukluğum veya ön yargım mevcuttur.

Ancak ve ancak, tanımadığım, yaptıklarından haberdar olmadığımız bir kişiye de kalkıp kulaktan dolma bilgiler ile dolduruşa gelerek de fiziksel müdahele veya sinkafa başvurarak müdahele etmeye çalışmak gibi basit işlere müracaat eden beyinlerin de benim önce yüreğimde sonra da zihnimde büyüttüğüm ve diğer kulüplere nasip olmadığını düşündüğüm Galatasaray kültüründe bir gram dahi yeri olamaz, olmamalı.

Oluyorsa ve bu adamlar prim yapacaksa, ülke de ki bahaneler ve mağdur edebiyatı ile iş yapmaya çalışan ve çoğunlukla da yapan siyasi erk ve onların saha içinde ki yansıması olan Aziz Yıldırımspor'u destekleyenlerden hiç bir farkımız kalmamış demektir.

Ayıp be, tek kişinin yaptığı veya yapmadıkları ile batacaksa bu kulüp anahtarı vuralım gitsin. Bu kafa ile zaten Avrupa Şampiyonu olsak ne yazar. Önce insan olun.

Kendi başlığında da yazdım. Burada da yazayım.

Sn.Bülent Tulun'a belki medyadan kaynaklı bir soğukluğum veya ön yargım mevcuttur.

Ancak ve ancak, tanımadığım, yaptıklarından haberdar olmadığımız bir kişiye de kalkıp kulaktan dolma bilgiler ile dolduruşa gelerek de fiziksel müdahele veya sinkafa başvurarak müdahele etmeye çalışmak gibi basit işlere müracaat eden beyinlerin de benim önce yüreğimde sonra da zihnimde büyüttüğüm ve diğer kulüplere nasip olmadığını düşündüğüm Galatasaray kültüründe bir gram dahi yeri olamaz, olmamalı.

Oluyorsa ve bu adamlar prim yapacaksa, ülke de ki bahaneler ve mağdur edebiyatı ile iş yapmaya çalışan ve çoğunlukla da yapan siyasi erk ve onların saha içinde ki yansıması olan Aziz Yıldırımspor'u destekleyenlerden hiç bir farkımız kalmamış demektir.

Ayıp be, tek kişinin yaptığı veya yapmadıkları ile batacaksa bu kulüp anahtarı vuralım gitsin. Bu kafa ile zaten Avrupa Şampiyonu olsak ne yazar. Önce insan olun.

good post by Mr Asma

Ek olarak belirtmem gerekir ki başlığı açan Hayri Bey'in tarzını az çok bilen ama kendisini şahsen tanımayan biri olarak, kendisinin de sanki insanları sınıflandırma algısı yaratan bir bölümü olmuş bu yazıda.

Farkındayım ki kendisi de Fatih Terim'e ve ona sempati besleyenlere karşı biraz ön yargıyı da aşan bir uslüp içinde. Ama insanları görüşlerine, sempatilerine göre sınıflandırmaya çalışmakta bir o kadar tehlikeli.

Hele ki orada Hitler gibi bütün dünyaca tescilli bir nefret abidesi ve PKK gibi ülkemiz de hem Türk hem de Kürt vatandaşlarımız için son derece üst sınırları zorlayan (nefret, sempati) bir sınıflandırma skalası varken.

Yani kısadan hisse

Tulun'a reva görülen tutum ne kadar yanlışsa, burada bu yanlışın ifade edilmesi amacı ile açılan başlıkta da önyargıyı geçen tutum da yanlış.

ilic lincolnden iyi oyuncu söylemi hariç bir yamuğunu görmedim

Çeptalk

good post by Mr Asma

Aşağı da yazdığım yergi den sonra geri alabilirsin.

Kırıcı olduysam kusura bakma, ama bana kalırsa tahmin edeceğin üzere o bölümün uslüp tarzı hatalı bana göre.

Tabi bu senin ifade tarzın ama bana yine de çok doğru gelmedi. :(

Aşağı da yazdığım yergi den sonra geri alabilirsin.

Kırıcı olduysam kusura bakma, ama bana kalırsa tahmin edeceğin üzere o bölümün uslüp tarzı hatalı bana göre.

Tabi bu senin ifade tarzın ama bana yine de çok doğru gelmedi. :(

geri almam msjina hakkini teslim ettim bir kere diger msjin da kendi klasmaninda bir msj

Geri
Üst Alt