Bülent Tulun Camiaya Faydalıdır

GalataSaraya faydası olmayan, lise camiasının içinden olmasının ekmeğini yiyen biri.

İmparator Düşmanı,Fransız yalakası.

Şu Dünyada 2 Galatasaraylıdan Nefret Ediyorum:Rasim Ozan,Birde Bu.

Dikdatör beyin emriyle Galatasaray'ı satıp,5 ay önce bi küfretmediği kaldığı adamların kader ortağı olmadığı sürece sıkıntı yok,her zaman bu kulüpte yeri vardır.

tepki göstermelerinin sebebini bilmiyor ergen ua'cıklar. başkan ve yönetimin en büyük hatası bu tipleri tribünlerden uzaklaştırmaması.

3 sayfada henüz bir karşı argüman gelmemiş. Ben hakkaten nötrüm bu konuda yani seviyorum çünkü cümlesini de dolduramıyorum, sevmiyorum çünkü cümlesini de. Ancak bu kadar nefret varsa, neden sevilmediğinin izahı gerekmez mi? "Hadi sayın sıkıyorsa" tarzı bir meydan okuma çabasında değilim, bakın böyle böyle şeyler yaptı gibi izah edin ki ben ve benim gibi sayısız ortada adam anlasın durumu.

Fazla doritos yemeyin dedik dedik sonuc bu galiba. Diğer mesajım niye editlenmişdir acaba?

Bir takımı çok severken taraftar gurubundan nefret ediyorum bu normal mi?

Normal siyasete batan bir taraftar gurubu olursan, reisçilik takılıp taraftarın ruhunu öldürürsen sevilmezsin.

Ama bizi millet şekile bakıyor, 2 kareografi hop UA 1 numara olur yine çoğunun gözünde.

Taraftar gurubu dediğin her türlü iktidardan, siyasetten, güç erkinden uzak, tek amacı bizim gibi sadece futbol olan, çıkar ve beklenti içinde olmadan, sadece tuttuğu takımın iyiliğini düşünen kişilerden oluşması gerekir.

UA'ya veya başka bir X oluşuma sorsan sapına kadar bu tanıma uyuyoruz der, ama kendi kendilerine edindikleri misyon ile gidip kulaktan dolma bilgiler ile siyasi iktidar çevrelerine yamanmaya çalışıp, yaptıkları büyük hizmetin (!) karşılığı da maçı ücretsiz izleme-ki başkalarının hakkını gasptan başka bir şey değil, reklamlarının yapılması, en iyi yerde maçı izleme, gerektiğinde reisçikleri ve imtiyazlı azınlıkları ile futbolcular ile ense kulak olabilme yetkisi gibi imtiyazları da hak ettiklerine inançları da tamdır, HAKTIR (!) BU onlara.

Son olarak HADİ BE ORADAN DER

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8_JEmwDwYV4[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BZrNoq6cVMc[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UH7Prxnf4VE[/media]

Şu maçlarda siz mi vardınız diyerek bitiririm.

3 sayfada henüz bir karşı argüman gelmemiş. Ben hakkaten nötrüm bu konuda yani seviyorum çünkü cümlesini de dolduramıyorum, sevmiyorum çünkü cümlesini de. Ancak bu kadar nefret varsa, neden sevilmediğinin izahı gerekmez mi? "Hadi sayın sıkıyorsa" tarzı bir meydan okuma çabasında değilim, bakın böyle böyle şeyler yaptı gibi izah edin ki ben ve benim gibi sayısız ortada adam anlasın durumu.

Bence de aynen bu şekilde fikirler beyan edilmeli.

Sevmiyorum yok Fransız zihniyetine yakınmış bile diyen var gibi duruyor. İçi ne kadar dolu tartışılır.

Kendi adıma söyleyeceğim de nefret etmek haddime değil, tanımıyorum, tanısam da nefret etmek bana çok yakın değil. Sadece soğuğum. (Kendisine bunu yapan arabesk, dolduruş zihiniyetinden beslenenlere ise daha netim. Onları da tanımıyorum ama tahmin edilebilir ve benim asla kabul edemeyeceğim bir hayat görüşleri olduğundan emin gibiyim)

Bülent Tulun'a karşı ise :

Pozitif değilim. Sebebi ise gerek medya da ki algısı (Az tanınması, Sinan Engin, Telegol team gibi celebrity'ler ile diyoloğunun olmaması nedeni ile bilinmeyeni, laf alamadıklarını karalama kampayası ile taraftarın önüne attıklarına inansam da), Türklerin genel yapısının , DNA'sının aksine soğuk bir duruşu oluşu (medya maymunu olmaması) gibi nedenler ile en azından bizim taraftarın bile %60-70 oranında antipatik bulduğu bir isim olması nedeni ile

BU TARZ YEMLEME İLE ÇALIŞAN MEDYANIN BİZİ KARIŞTIRMAK, TARAFTARI BÖLMEK, YÖNETİM İÇİNDE OLASI ÖN YARGILI KİTLE ARACILIĞI İLE YÖNETİMİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARIN ELİNE KOZ, AĞZINA SAKIZ OLABİLECEĞİ İÇİN FAYDALI OLAMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN YÖNETİM VEYA PROFESYONEL EKİPTE BULUNSUN İSTEMEZDİM.

Çünkü BAŞARISIZLIĞIN B'Sİ BİLE ANILSA BU ADAM TAHTAYA İLK YAZILACAK ADAM OLACAK HER KESİMCE, POLAT YÖNETİMİNİ NASIL ADNAN SEZGİN ÜZERİNDEN YIPRATARAK BÖLÜP 2010-2011 DE HER ANLAMDA DİP YAPAN BİR G.SARAY'IN TEMELLERİ BU MEDYA TARAFINDAN ATILDIYSA BENZERİNİ YİNE BİZE YAPABİLİRLER KORKUSU SADECE.

F.Terim varken Terim'in 2.kez başarısız olmasını göze alamayacak bir medya vardı.Tulun'u yıpratsalar önce kulüp sonra TERİM yıpranacaktı.

Galatasaray mı kimin umrunda. Bu ülke de Fenerbahçe= Fatih Terim > Galatasaray nasıl olsa.

Kaç para aldın len tulundan

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

thread'ul triuth

mess wit toulalan n i'll gie ye a skelpit lug

Geri
Üst Alt