Bülent Tulun Camiaya Faydalıdır

gsaraylılığıyla 1 kere bile övünmemesine rağmen sıkı bi gsaraylı aile dostumuzdur bülent tulun

sarı kırmızı kravatına gözyaşını döken adam...

basının ve derin galatasarayın bu adama neden bu kadar yüklendiğini bi türlü anlamadım hiç.

herkes tulun tulun diyodu ft döneminde ikende naptı bu adam diyince kimse bişey demiyodu

naptı ulan bu adam

baslik hangi modun bilmiyorum ama yazida itiraz ettigin bisey varsa tartisalim
yoksa konu uplayip gulucuk koymakla yetinmeyelim

Ula neresi faydalı bu adam takımda ne zaman görev aldıysa takım ya borç batağında ya çer çöp oyuncularla kurulu kadro bugüne dek bir tek faydalı hamlesini neden göremedik.Madem o kadar faydalıydı bu faydasız hocayı getirirken niye sesini çıkarmadı.Geçiniz bu işleri Tulun dedigimiz adam eşeği boyar at diye satar millete

baslik hangi modun bilmiyorum ama yazida itiraz ettigin bisey varsa tartisalim
yoksa konu uplayip gulucuk koymakla yetinmeyelim

Averaj oyunculara dunya para verip kivircik td - at kuyruklu yonetici kombinasyonunun bazi hiyarlara tatli gelmesinden oturu prim yapan haldun ustunel denen vasif yoksunu insandansa SN Tulunun yeg oldugu aciktir

Sn TULUNa yapilan bu hainliklerin ardinda bedava bilet kapilari sekteye ugradigi icin aglayan Polarcilar ve de Terimin hayali transferlerini yapmayip isine karistigini iddia eden komisyon-kabadayilik-kiroluk yani KKK olarak adlandiracagimiz Kebapcilar oldugunu gorebiliriz

Liseciler = Akli basinda taraftar > Biraz Heyecanli taraftar > Fazla ilgilenmiyorum diyen taraftar > Normal vatandas > Terimciler > Ua olarak semalandiracagimiz insanlik haritasinin sonunda yer alan bu zatlarin SN TULUNa yaptiklari saldirilar Galatasarayi bolmeye calisan icimizdeki mallik serisinin son urunudur

bu 3 paragraf beni benden aldı geri getirmedi :D

nerde manyak varsa beni buluyor KILIT

Tulun şerefsizdir. Komisyon hırsızların en önde gidenidir.
Başkan satandır

Buna adam demek Galatasaray liligin sorgulanma sebebidir

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vay be karisinda da is yok
ne bela bi herifmis bu yaw

Egosu terimden yüksektir kalibresi ise apodan az

Geri
Üst Alt