Bülent Tulun ve Erdal Keser ile Yollar Ayrılıyor İddiası!

Veli Yigit @veliyigit · 1 sa. 1 saat önce
Son Ana Haber Bülten'imizi sunduk hayırlısıyla.Az sonra son kez Aslan Meclsi'nde beraberiz. 7 yıl 9 ay süren resmi birlikteliğimiz sona erdi

Galatasaray'a bundan sonra dışarıdan maddi manevi desteğimizi sürdüreceğiz. Birbirimizi üzdüğümüz kırdığımız zamanlar olmuştur. Benden yana
tüm taraftarlarımıza hakkım helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin.Tribünlerde hep beraberiz artık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür
Galatasaray benim ailem, yuvam. Önümüzdeki yıllarda muhakkak yolumuz yine kesişecektir. Bana ihtiyaç olan her zaman yanında olacağım ailemin

Bak bak havalara bak ya :D:D:D:D:DD::DD:D:D:D:D:D:d:D:dd
Yahu sen kimsin. Ne diksiyonun güzel nede sempatiksin senin ekran karşısında olman çok büyük bir hata.

Yönetime girmek için yaptığın köstebeklik ile hatırlanacaksın.

Çektiri olup gitsinler bir dahada gozumuze gozukmesinler yol alip ne halleri varsa gorsunler.

scout ekibi de gönderilebilir.
İnsallah.Scoutun bir halt ettigi yok yillardir kulupteler bir tane saglam oyuncu getiremediler.Utanmaz ahlaksizlar paralari indire gandi yapiyorlar ama icraat sifir.Ben Scout Ekibi olsam utanirim ulan yillardir kulupteyim en 5-6 tane saglam oyuncu bulmam lazim diye simdi soyler misin su ana kadar bu scout ekibi hangi oyuncu getirdi de su an kadromuzda.

Geri
Üst Alt