Bülent Tulun

bu adamı nerde ne zaman görüyonuz da eleştiriyonuz

ADAM manciniyi getirdi be...

-Tapatalk-

O adam(!) eleman değil mi,eleştirilemez mi? Galatasaray'ı şike sürecinin içine çekmek için mektup yazıp gönderen kişidir.GS başkanını tehdit etmesi, şike yaptı imasında bulunup kulübü 3 Temmuz sürecinde o pisliğe bulaştırmasını aslında mutlulukla karşılamak lazım değil mi? Dany'yi kim getirdi acaba?Ha bir de geçmişteki profesyonellik abidesi transfer görüşmeleri var ki evlere şenlik.Şunun gibi;

2005 yılında Gerets'in en cok istedigi adam olan Federico Insua'yi Arjantin'e hiç gitmeden, faksla transfer etmeye çalışan yöneticidir kendisi. Yurt dışından notebook sipariş ediyor beyefendi.. Insua daha sonraları Galatasaray'ın teklifi daha yüksek iken neden Boca'ya transfer olduğunu böyle anlatmıştı yerel medyasına ve bizi transfer konusunda hiç samimi bulmadığını da..

her yönetimde sezgin veya benzerleri olacak illaki hemde maşşlı eleman seçilerek değil :42:

FT'nin bu hale gelmesinin yegane iki sebebinden biri. Bir türlü istikrar ve sorunsuzluk göremiyoruz. Yönetimler değişti bu tırt hala burada.

Bülent Tulun ne yapip edip sürekli her yönetimin kadrosuna atiyor kendisini. Futbol bilgisi benim kadar bile olmayan adamlara böyle görevler verilmemeli.

Sigara tüttürüp evinde otursa bize daha faydali olur

bu adam daha öncede mi sportif koordinatördü yoksa ben başkanın danışmanı olarak biliyordum kendisini

Şu adamın tipini görünce günüm kötü geçiyor. Cenabet herif.

https://resmim.org/i/1645330400.jpg

Meydan sana kaldı sanma. Her gelişin bir gidişi var. Gideceğin günün yakın, vereceğin zararın az olması dileği ile.

Unutma ayak oyunu ile gelenler, ayak oyunları ile de giderler.

Bu adami Adnan Polat donemi icin cikan mektup olayindan beri sevmiyorum.

Belki gercekten cok durust ondan yapti, belki gercekten Galatasaray'in iyiligineydi yaptigi.

Ama kol kirilsa da yen icinde kalmaliydi, biz boyle ogrendik.

İçi suratına yansımış.

Bu adam Game of Thrones'daki "serçe parmak" karakteriyle bire bir örtüşüyor. İyi veya kötü her ne iş yaparsa yapsın, mutlaka o işten bir çıkarı vardır.

Geri
Üst Alt