Bülent Tulun

Tulun futbolun f'sinden anlamayan adamdır.Ha,şike sürecine Galatasaray'ın adını da bulaştırma başarısı göstermiştir gönderdiği mektupla.Aysal'ın bu adam(!)ı yanında danışman olarak bulundurması,futbolcudan çok anlıyormuş gibi sportif koordinatör olması en büyük hatadır.

turkiyede senin gibi bir yigin futbol bildiyini sanan kisiden 1000000000 defa cok biliyor buna televiuzyonda car car konusanlarda dahiul.

buyuksun baskan allah seni bizim basimizdan eksik etmesin.Amrabat gibi birini getiridi Terim bey.O donem gelmemesi icin bir cok is yaptida TD Terim olunca malesef 8 milyonluk kazigi klup yedi.

Hayırda kazanılan bir maçtan sonra bu başlığa bir şeyler yazmanın mantığını çözemedim.

İyi de bu haberler yeni değil ki şimdi bu konuda yorum yazmanın alemi ne yeni gelişme mi var ki?

Ne alemi mi var.. sizi bilmiyorum ama benim karnim bu kadar genis degil..

Boyle bir olayin ardindna Bu herifin maasli eleman olarak gorev almasi ufacikta olsa sizleri rahatsiz etmiyor mu?

Devam eden bir dava var sonucuna gore Ribery ile ilgili birsey cikacak

Malum kantisiz ithamlar karsisinda kendilerini boyle koruyacaklarini saniyorlar..

Oyuncular ile ilgili yazi yazarken dogal olarak bu basligi gordum ve bazi seyleri hatirlatayim dedim kotu mu ettim?!!

Kötü ettin bünyamin. Herkes olayların az çok farkında. Şu anda bu başlıkta yazacağın yazı eleştri çeker. Yarın yaz, öbür gün ya. hatta bu konudan çıkma kimse karışamaz.

Ama zamanlama hatası yapmışsın be kardeşim.

Kendisini bende sevmem, iyi futbolcudan anlamaz ama adama verilen görevi layıkıyla yapıyor.

Şöyle birşey var şu an ne sinsilikler yapıyor bilemeyiz. Ama unutmayalım bu kulüpte arkadan iş çevirmeyen adam yok.

BELGENİN KOPYASI BULUNDUSedat Doğan belgenin içeriğinin ne olduğunu bilmediğini söylerken, o belgenin 15.06.2007 tarihinde o dönemde Sportif Direktör olan Bülent Tulun tarafından eski Galatasaray eski kulübü başkanı Adnan Polat'a yazılmış mektup olduğu bildirildi. Emniyet güçlerinin, belgenin kopyasını Bülent Tulun'un evinde bulduğu kaydedildi. Bir sayfalık mektupta, Bülent Tulun'un Adnan Polat'a 2005-06 yılında Denizlispor - Fenerbahçe maçı için Denizlispor Kulübü'ne teşvik primi olarak gönderilen paranın belgelerinin kendisi tarafından saklandığını Polat'a bildirdiği vurgulandı. Mektuptaki söz konusu paranın 1,5 milyon dolar olduğu ve Denizlispor Kulübü'ne aktarıldığı da iddia edildi.

Kaynak ?? Hangi Gazetede cıktı bu haber.

Erman Toroglu: Besiktas Galatasaray macini. 1 ay karara baglayamadilar

Bülent Tulun İbrahimoviç'i getirecek olan yüksek şahsiyet.

Geri
Üst Alt