Bülent Tulun

Cevap: Bülent Tulun | Sportif Koordinatör

Doğrudan sana değildi o tepki. Es-Es maçından sonra bu konu hit alır, Ankaragücü maçından sonra almaz. Şimdi yine bu konuya yazılıyor. Sen her zaman yazıyorsan bir şey demem.

Ünal Aysal'a laf etmeyip Tulun'a b.k atmak garip. Tulun'un maaşını o veriyor. Transferlerde onun engellemesi vsr mı bilmiyorum. Ben ihtimal vermiyorum buna. Çünkü Terim varken Tulun'un futbol bilgisine güvenmesi mantıklı gelmiyor, başkan yapmaz öyle şey. Belki Adnan Öztürk bir şeyler yapıyordur veya yaptırıyordur.

Birde bu kısım var tabi çok güzel söylemssin bir Başkanın Terim gibi hocası varken neden danışmana ihtiyaç duyar futbol ile alakalı konular için.Başkan hocayı sadece futbolla yatıp futbolla yatan bir işçisi gibi görüyor onun önerilerini pek önemsemiyor gibi onun önerilerini sevgili danışmanlarına götürüyor onlarda kişisel hırslarını işe katıyorlar Başkanı yönlendiriyolar ve takımın ihtiyaçları giderilmiyor ayrıca kendisi söyledi Tulun'a transferler olsun futbol takımı olsun danıştığım hep oluyor diye (yaz döneminde dedi ama).Başkan hakkında okadar konuşacağım şey varki aslında adam çok saf ve hep kandırılıyor (şaşkınım böyle bir insan nasıl iş hayatında bukadar başarılı olur aklım almıyor) kişisel hırsların olayları nerelere götürüyor göremiyor.Israrla söylüyorum sonu çalışma arkadaşlarına (ilk başta) ölümüne güvenen iyi seçemeyen Adnan Polat gibi olmasından korkuyorum çünkü çok benziyor gidişatları.

Birde tahminim var Başkanı getirenler getirdiklerinde bir şekilde Tulun'a daima güvenmesini onunla daima çalışmasını önerdiler başkanda onlar sayesinde bukadar dinliyor bu adamı.(Bu tamamen tahmin birşey gördüğüm yada okuduğumdan değil)

Edit.Adnan Öztürk de yaptırıyor tabi tıpkı Sedat Doğan gibi.

O değil de bu Tulun haberini Erhan Telli mi yaptı? Nerden çıktı bu?:)

Bence Ali Durust'un istedigi Terim teknik direktor olunca Adnan Ozturk, Sedat Dogan gibi Terim'e muhalif isimler de Tulun'un koordinator olmasini istediler.

Ali Durust, Albayrak, Terim uclusu Tulun'u sindirmis olabiliriler yetki ve gorev bakimindan su anda, ama yonetimde Terim muhalifleri hala var.

Melo'ya bu kadar para verilir mi diye cikisan kisiler Shaqiri'ye 13 milyon veriliriken veto etmeyecekler mi o transferi?

Bülent Tulun niye yapsın böle birşey!

2 olasilik var. Birincisi Terim'in basarili olmasini istemiyordur. Ikincisi de Tulun'un futbol zekasi Zapata'ya cok iyi kaleci diyecek duzeyde oldugundan Shaqiri'yi de begenmiyordur.

O değil de bu Tulun haberini Erhan Telli mi yaptı? Nerden çıktı bu?:)

Yaz aylarından beri Başkanın kendisine futbol takımı için danşıyorum görüşlerini alıyorum dediğinden beri var bu konu.

Tulun'dan başka pro yönetici yokki zaten.

Pino´yu karaladin.

Shaqiri gibi büyük transfere engel oldun.

Antalya maçında bu adamı protesto edelim arkadaşlar. Puan silme cezası olmayacak. Beşiktaş'ında küme düşeceğini sanmıyorum. Aramızda 2 puan fark kaldı. İşimizi şansa bırakmayalım.

bu adama simdi sövelim mi yoksa

günah mi aliriz

karar asamasindayim

haber vercem

bu adama simdi sövelim mi yoksa

günah mi aliriz

karar asamasindayim

haber vercem

Karar vermeni kolaylaştıracak bir hatırlatma yapayım:) Kendisine kalsa kalemizde halen Muslera yerine Zapata, orta sahamızda da Melo yerine Mustafa Sarp oynuyor olacaktı.

Bülent Tulun, Galatasaray camiasının etkisiz elemanı.. :)

Bu [ve turevleri] futbola burnunu soktugu surece her zaman dandirik olmaya devam edecegiz malesef. İngiltere bunu coktan farkına varmıs, adamlar menajerlik sistemi getirmis... yıl olmus 2012, hala sportif direktor.

Terim bu gorevi Tugay'in yapmasini istiyordu bence. Sene basinda oyle aciklamalari. Cok da dogru olurdu. Premier ligdeki baglantilari, taninmasi sayesinde oyunculari daha kolay ikna ederdi Tugay. Ustunel gibi karizmatik, yabanci dil desen var, futbol bilgisi, caliskanlik konularina girmiyorum bile.

Ismini her gördügüm zaman sövmek istiyorum buna, ceza yememek için zor tutuyorum kendimi. Bir gün sallayacam hep rahatlayacam:ka10::42:

Sana burada çok güzel konuşurdum ama olmuyor işte:D

Bu adamın oy potansiyeli ne ki yönetime girebildi..

pis adam

Geri
Üst Alt