Bülent Tulun

bu adami sevmem ancak yasli basli adama yumruk atan adami bir guzel dovmek lazim

taraftar ıstemeyınce futbolcular t direktorler hatta yonetımler degısıyor bır tek bu adam degısmıyor enteresan bı kısılık

Adamın suçu ne şimdi, takımda 2-3 kişi hariç herkes çok kötü oynadı.

Komedi ya! Adam, bir çoğumuz gibi bana da antipatik geliyor ama gidipte yumruklamakta neymiş? Böyle salaklarla bir yere varamayız. Dün Aziz'in kıçını yalayan sözde Galatasaraylılar, bu gün Tulun'u yumruklayan sözde Galatasaraylılar... N'oluyoruz ya?

Hurriyet kaynakli sanirim o yumruklama isi.

Umarim dogru degildir dogruysa eger o gerizekali taraftar grubunun aklina tukureyim.

Tam kenetlenecek zamanda yapilacak is degil bu.

tapatalk

Beğenmemek ayrı insanlıktan çıkmak ayrı şey.

Bu yapılan çok büyük bir ayıp, hayvanlıktır.

Bu kafa ile bir yere gidemezsin, hatalı görüyorsan birisini gider protestonu medenice gösterirsin.

Ama küfür, fiziksel müdahele bunlar ne. Öyle yapınca eline ne geçecek. Bu kadar mı kör olabiliyorsunuz.

Tamam futbol , taraftarlık, deşarj ama bütün ihaleyi tek kişiye mi yıkmak lazım.

Tulun'u ben de samimi bulmuyorum, başarılı da bulmuyorum pek. Ama başarısızlık varsa ortada tek suçlusu da bu adam değil, yok öyle bir dünya. O zaman başa başkanı, mevcut teknik heyeti, motivasyonu düşen futbolcunu, başarıyı yeterli görmeye başlayan ve egosu şişen bir gurup (herkes değil) taraftarını da yazacaksın o listenin başlarına.

Gercekten bi aptal gidip yumruk mu atmis? Oyleyse o kisi Galatasaray taraftari olamaz. Holigan falandir.. adami bi rahat birakmiyorlar. Illa bi gunah kecisi olmali..

Bu adamla niye bu kadar uğraşılıyor anlamadım.Bırakın başkan güvenmiş görev vermiş, yapsın işte profesyonelce işini.

Haklı veya haksız bilmiyorum ama taraftarın büyük bir bölümünün kendisinden rahatsız olduğu ortada. Bu durumun ortaya çıkmasında kendisinin de hataları vardır muhakkak. Durum böyleyken ve takım da maalesef rezil bir haldeyken Bülent Tulun'un her yerde ortaya çıkması ortamı daha da geriyor ve sonucunda böyle saçma sapan olaylar gerçekleşiyor. Biraz ortadan yok olsa, Almanya'daki işlerle uğraşsa olmaz mı?

hangi manyak durduk yere böyle işler yapar ki.sevmezsin tamam da 60 yaşında adamı yumruklamak da ne? umarım doğru değildir.

Geri
Üst Alt