Bülent Tulun

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FAT1juUZQto[/media]

ne yazik ki emeginden dolayi baska sozler soylemek istemiyorum.asil bunlari gorupte bu gun Terimin tarafini turupta Tuluna vuranlarin huloculardan hic bir farki yoktur.

Fatih Terim adaletin oldugu yerde vardir.

Ben terim hata yapmamıştır demedim ki yapmıştır kesinlikle ama Tulun bu kulübün adını şikeye bulaştıracak kadar ileriye gitmiştir.Terimin yaptığı yanında şirinlik abidesi kalır.

Ben terim hata yapmamıştır demedim ki yapmıştır kesinlikle ama Tulun bu kulübün adını şikeye bulaştıracak kadar ileriye gitmiştir.Terimin yaptığı yanında şirinlik abidesi kalır.

nasil sikeye karistirmistir? soyle bakayim? bir anlatda bizde bilelim.

Sikemi yapmisdir ? Bulent Tulun?

nasil sikeye karistirmistir? soyle bakayim? bir anlatda bizde bilelim.

Sikemi yapmisdir ? Bulent Tulun?

Adnan polata yazmış olduğu mektupta askerlik anılarından bahsetmiyor basbaya denizliye şike parası gönderdiğini ima etmiştir.Bu ne demek oluyor?

Galatasarayı şike yapmakla suçlamış ki bunu ancak bir fenerli yapabilir.

bu sorulari asil sizin gibilere sormak lazim?

Elestirilecek olan insanlar ve mevkiler baskada zamaninda Sezgini simdide Tulunu elestiriyorsunuz.Cunki yemiyordu Polati ve Aysali elestirmek.

Ne yapmis Bulent Tulun?

Mektub olayini ballandira ballandira yaziyorsunuz.Cok dogru bir is yapmis.Eger Adnan Polatin 1 milyon dolari cebine indirdigini hatta ver hatta sike yaptigi icin o paradan istifade etdiyini bildigini yazmissa cok dogru yapmisidir.Helal olsun derim.

Fatih Terim konusuna gelince.Onceleri hakk vermesemde bence eger Terimin isine karisiyormussa burdada cok dogru yapiyormus xdemek.

Terimin kovulmasi Aysalin simdiye kadar yonetiminde yaptigi en dogru icraatdir.Sneijder transferinden bile dogrudur.o derec.

Ribery transferine gelince.adam dogrulari soylemis sozlesme haklarini odeyemedik ve cekip gitti adam.Bizim o siaralar takimi diyarbakirda THY ucaktan indirdi.Adnan Polat ve turevleri gibi gidipte 1 yil once 900 bin verilen bir adami Galatasaraya 5 milyona aldirtmadi.

Konusacaksaniz dogrulari konusun.

Terim konusu fikir düşüncesi. Terimi sevmeyen senin yolunda veya tarzında düşüne bilir doğal olarak ki saygı duyarım sadece sonucta bir fikri savunuyorsun oda terim kaka makadır.

Mektup olayına gelirsek. Öyle düşündüyse gabiki takdir edilir bir konu ama burda aile meselesini ki Galatasaray bir ailedir bir mektupa yazıp sonra birilerine servis etmesi kadar kötü niyetli bir durum yokdur. Varsa bildiğin direk divandaki abilerimize iletirsin. Böyle kumpas kurarak değil!!! Ribery konusunda sözleşminin detaylarını hazırlayan kendisi olduğu gibi gereken uyarıya yapmayı unutanda kendisidir. Şimdiki dönemlerdeki imza paeaların neyin nesi olduğunuda anlamış değilim. Hadi drogba ve sneijderde anlarım gelkide ama chedjou da niye imza parası verildi? Yeni modamı oldu bu?

Adnan polata yazmış olduğu mektupta askerlik anılarından bahsetmiyor basbaya denizliye şike parası gönderdiğini ima etmiştir.Bu ne demek oluyor?

İşte Bülent Tulun'un yazdığı o mektup

05.08.2011 Cuma

Bülent Tulun'un Adnan Polat'a yazdığı mektupta "sizin aldığınız" diye bahsettiği 1.5 milyon Dolar'ın Denizlispor’a teşvik primi olarak gönderildiği iddiası araştırılıyor

imgHak.ashx

Tulun'dan Polat'a;

Sağda solda İliç'in transferinde usulsüzlük yaptığım yolunda dedikodu yapıyormuşsunuz. Bu konudaki kayıtların tamamı kulüptedir. Her şey kulübün menfaatine uygun yapılmıştır. Ben bu transferde usulsüzlük yapmadım. Ancak sizin kulüpten aldığınız 1.5 milyon doların da Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını merak ediyorum...

Şike operasyonu kapsamında dün Florya ve Seyrantepe’de yapılan aramalar Türkiye’yi bir kez daha ayaklandırdı. Tesisler ve stat dışında Bülent Tulun’un evi ile Adnan Polat’ın ofisi de arandı. Polis aramasında Tulun’un Polat’a 2007’de yazdığı mektubun aslının istendiği öğrenildi.

O mektupta şu ifadelerin yer aldığı ileri sürüldü: “Sağda solda İliç’in transferinde usulsüzlük yaptığım yolunda dedikodu yapıyormuşsunuz.

Bu konudaki kayıtların tamamı kulüptedir. Her şey kulübün menfaatine uygun yapılmıştır. Ben bu transferde usulsüzlük yapmadım. Ancak sizin kulüpten aldığınız 1.5 milyon Dolar’ın da Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını merak ediyorum...” Denizlispor- Fenerbahçe maçı öncesi, Denizlisporlu futbolculara teşvik primi vermek amacıyla kulüpten çıktığı öne sürülen bu paranın akıbetini araştıran emniyet teşkilatı, şüpheleri kanıt haline getirir ve teşvik priminin de Denizli’ye gittiğini ispat ederse; Galatasaray da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Emniyet ayrıca 2005-06 sezonunu tümüyle inceleme altına aldı. Fenerbahçe o sezon Denizli’deki son maçta şampiyonluğu kaybetmiş, mutlu sona Galatasaray ulaşmıştı.

Fanatik

Yav hehe .Sike imasiymis.Adama Ilic transferinde para indirmis cebine diyorlarmis.Buda benimkilerin dokumani var.Asdil sen cevap ver bakayim Song transferindeki odenen aralarin cekleri nerede diye.

1.Burda Adnan Polatin Song transferindeki paralarin kendisi icin harcadigini one surmus.

2.Ayrica Sike ve ya Tesvik icinse bile bunu soylemisse yine dogru yapmisdir.

Sizlert adresi sehv salmissiniz.Kimliginden asili olmayarak Aysal Polat Suren Gursoy Tulun Terim Galatasaray icin sike ve ya tesvik yapmissa.Ben aninda o isimleri sallarim hatta Galatasaray taraftarligimi bile askiya alirim ftbol seyr etmem.

Tulunun yaptigi bir tek hata ola bilir.oda Canaydina mektubla degilde direk gelip Kongrede bu sorulari sormasi lazimdi.

Terim konusu fikir düşüncesi. Terimi sevmeyen senin yolunda veya tarzında düşüne bilir doğal olarak ki saygı duyarım sadece sonucta bir fikri savunuyorsun oda terim kaka makadır.

Mektup olayına gelirsek. Öyle düşündüyse gabiki takdir edilir bir konu ama burda aile meselesini ki Galatasaray bir ailedir bir mektupa yazıp sonra birilerine servis etmesi kadar kötü niyetli bir durum yokdur. Varsa bildiğin direk divandaki abilerimize iletirsin. Böyle kumpas kurarak değil!!! Ribery konusunda sözleşminin detaylarını hazırlayan kendisi olduğu gibi gereken uyarıya yapmayı unutanda kendisidir. Şimdiki dönemlerdeki imza paeaların neyin nesi olduğunuda anlamış değilim. Hadi drogba ve sneijderde anlarım gelkide ama chedjou da niye imza parası verildi? Yeni modamı oldu bu?

kim kime servis etmis? yani kaynagin varmi bununla ilgili?

Öbür konuda sorduğum, Tulun neden sevilmiyor sorusuna 3 sayfada gelen yegane cevap "tipinden dolayı" olduğu için, biraz da buraya bakayım dedim. Bir mektup olayı varmış, yeni öğrendim, okuduğum kadarı ile Tulun, kendisi hakkında dedikodular çıkartan Polat'a asıl sen kendine bak minvalinde bir çıkış yapmış. Tulun'u tanımıyorum ama Polat gibi siyasilerin ve Aziz Yıldırım'ın kucağından inmeyen bir adamın karalamasını delil kabul etmiyorum. Mektup nereden çıkmış bilmiyorum ama Polat'ı ateşe atmak adına yapıldıysa hayırlı bir adımmış.

İşte Bülent Tulun'un yazdığı o mektup

05.08.2011 Cuma

Bülent Tulun'un Adnan Polat'a yazdığı mektupta "sizin aldığınız" diye bahsettiği 1.5 milyon Dolar'ın Denizlispor’a teşvik primi olarak gönderildiği iddiası araştırılıyor

imgHak.ashx

Tulun'dan Polat'a;

Sağda solda İliç'in transferinde usulsüzlük yaptığım yolunda dedikodu yapıyormuşsunuz. Bu konudaki kayıtların tamamı kulüptedir. Her şey kulübün menfaatine uygun yapılmıştır. Ben bu transferde usulsüzlük yapmadım. Ancak sizin kulüpten aldığınız 1.5 milyon doların da Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını merak ediyorum...

Şike operasyonu kapsamında dün Florya ve Seyrantepe’de yapılan aramalar Türkiye’yi bir kez daha ayaklandırdı. Tesisler ve stat dışında Bülent Tulun’un evi ile Adnan Polat’ın ofisi de arandı. Polis aramasında Tulun’un Polat’a 2007’de yazdığı mektubun aslının istendiği öğrenildi.

O mektupta şu ifadelerin yer aldığı ileri sürüldü: “Sağda solda İliç’in transferinde usulsüzlük yaptığım yolunda dedikodu yapıyormuşsunuz.

Bu konudaki kayıtların tamamı kulüptedir. Her şey kulübün menfaatine uygun yapılmıştır. Ben bu transferde usulsüzlük yapmadım. Ancak sizin kulüpten aldığınız 1.5 milyon Dolar’ın da Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını merak ediyorum...” Denizlispor- Fenerbahçe maçı öncesi, Denizlisporlu futbolculara teşvik primi vermek amacıyla kulüpten çıktığı öne sürülen bu paranın akıbetini araştıran emniyet teşkilatı, şüpheleri kanıt haline getirir ve teşvik priminin de Denizli’ye gittiğini ispat ederse; Galatasaray da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Emniyet ayrıca 2005-06 sezonunu tümüyle inceleme altına aldı. Fenerbahçe o sezon Denizli’deki son maçta şampiyonluğu kaybetmiş, mutlu sona Galatasaray ulaşmıştı.

Fanatik

Yav hehe .Sike imasiymis.Adama Ilic transferinde para indirmis cebine diyorlarmis.Buda benimkilerin dokumani var.Asdil sen cevap ver bakayim Song transferindeki odenen aralarin cekleri nerede diye.

1.Burda Adnan Polatin Song transferindeki paralarin kendisi icin harcadigini one surmus.

2.Ayrica Sike ve ya Tesvik icinse bile bunu soylemisse yine dogru yapmisdir.

Sizlert adresi sehv salmissiniz.Kimliginden asili olmayarak Aysal Polat Suren Gursoy Tulun Terim Galatasaray icin sike ve ya tesvik yapmissa.Ben aninda o isimleri sallarim hatta Galatasaray taraftarligimi bile askiya alirim ftbol seyr etmem.

Tulunun yaptigi bir tek hata ola bilir.oda Canaydina mektubla degilde direk gelip Kongrede bu sorulari sormasi lazimdi.

Herkes inanmak istediğine inanıyor.Böyle bir mektup elinde ise neden bütün kulüpler şikeden yargılanırken ve bu konuda sadece galatasaray masumken ortaya atıyor?

Şahsına bir yanlış yapılmışsa bunu galatasarayın adını kullanarak temizlemeye çalışması dahi bu adamın ne kadar fitne,fesat,çıkarcı olduğunu gösterir.

Herkes inanmak istediğine inanıyor.Böyle bir mektup elinde ise neden bütün kulüpler şikeden yargılanırken ve bu konuda sadece galatasaray masumken ortaya atıyor?

Şahsına bir yanlış yapılmışsa bunu galatasarayın adını kullanarak temizlemeye çalışması dahi bu adamın ne kadar fitne,fesat,çıkarcı olduğunu gösterir.

Inanin agir konusmak istemiyoreum.Olayin ne oldugunu bilmeden burada salliyorsunuz hakikaten.

@Haydar Polat ben inanmak istedigime inanmiyorum,ortada olan dinledigimi esitdigimi yazilanlari sorguluyorum.Benim icinb Tulun felan hic kimse Galatasaraydan onde degildir.

2005-2006 secimlerinde Polatda Canaydinin yonetiminde yonetici oldu.Geldikleri gibi Bulent Tulunu istden atdilar.Tabiki Tulunun para indiregandi yaptigini soylediler.Dogruda ola bilir bilemiyorum.Bu adamda Canaydina ve Polata o donem mektub yaziyor.sagda solda benim hakkinda boyle konusuyorsunuz benim yaptigiklarim hepsi dokumanda klupte vardir.Sizde Song olayinda yapmisiniz ve makbuzlarda yok ortalikta.

Anlamadigin ve ya anlamamak istememn bu adam o donem bu mektubu ortaya atmiyor.O donem birilerinin elinde olan o mektub servis ediliyor yada ihbar ediliyor iste.

Tek hatasi vardir o sozleri mektubla degilde direk Kongrede cikip soylemeliydi.

Haberi kim yaptığını hatırlamıyorum ama ne tulun tarıfından yalanlandı nede başka birisinden. Mahkemede bile yalanlamadı. Gazetecinin ismi aklımda değil vallahi şimdi.

Tulun o mektubu yazdigini dogruladi.Servis edende Tahir Kum serefsizidir.Nasil eline gectigi hakkindada hic bir aciklamada bulunmadi serefsiz.

Yani anlatmak istedigim bos bir konudan salliyorsunuz.

Inanin agir konusmak istemiyoreum.Olayin ne oldugunu bilmeden burada salliyorsunuz hakikaten.

@Haydar Polat ben inanmak istedigime inanmiyorum,ortada olan dinledigimi esitdigimi yazilanlari sorguluyorum.Benim icinb Tulun felan hic kimse Galatasaraydan onde degildir.

2005-2006 secimlerinde Polatda Canaydinin yonetiminde yonetici oldu.Geldikleri gibi Bulent Tulunu istden atdilar.Tabiki Tulunun para indiregandi yaptigini soylediler.Dogruda ola bilir bilemiyorum.Bu adamda Canaydina ve Polata o donem mektub yaziyor.sagda solda benim hakkinda boyle konusuyorsunuz benim yaptigiklarim hepsi dokumanda klupte vardir.Sizde Song olayinda yapmisiniz ve makbuzlarda yok ortalikta.

Anlamadigin ve ya anlamamak istememn bu adam o donem bu mektubu ortaya atmiyor.O donem birilerinin elinde olan o mektub servis ediliyor yada ihbar ediliyor iste.

Tulun o mektubu yazdigini dogruladi.Servis edende Tahir Kum serefsizidir.Nasil eline gectigi hakkindada hic bir aciklamada bulunmadi serefsiz.

Sen GALATASARAY başkanına nasıl oluyorda o parayı nerde kullandın dıye bır ıthamda buluyorsun

Savunacagım dıye sıvamayın ortaya

Bu adam yüzünden Galatasaray KLÜBÜNÜ polisler basıp arama yapmıştır

Yok nerden aldın bu bilgiyi yok su yok bu dıye aklın sıra mıllete baskınlık kurmaya calısma

Bu adam yüzüden şike davası açıldı hakkımızda allah tan polat akıllı adammısta iyi bir sekılde bertaraf ettık

Acıkladı ve evet o şerefsizdi galiba . Tulun bana vermişdi demişdiki bunu hiç bir zamanda yalanlamadı. Başka bu çekilde özel mektupu nasıl ele teçire bilsin bu herif. Olayı dahada vahim ve ayn anda tulunun art niyeti ortaya cıkartmakda.

Şike operasyonu kapsamında dün Florya ve Seyrantepe’de yapılan aramalar Türkiye’yi bir kez daha ayaklandırdı. Tesisler ve stat dışında Bülent Tulun’un evi ile Adnan Polat’ın ofisi de arandı. Polis aramasında Tulun’un Polat’a 2007’de yazdığı mektubun aslının istendiği öğrenildi

05,08,2011

Siz bizimle kafamı kırıyorsunuz yok nerden alınmış

Yok kim söylemiş

adnan polat kulupten para calmis sn tulun da kendisine imada bulunmus

tabi mektup isi dogruysa

kulliyen kolpa da olabilir

Her puan kaybindan sonra su Bülent Tulun'a sallamak neyin nesidir bilemedim..

Yahu durduk yere kimseyi işten atmazlar tulun bişey yapmışki adamlar kovmuşlar ayrıca benim yazdığım mektuptan başkalarının nasıl haberi olabilirki b.tulun bunu ortaya çıkarmadığı sürece gizli

kalırdı.Demekki kendiside istemiş bu mektubun ortaya çıkmasını yada birilerinden emir almıştır.Hem sadece bu yönden değil ribery vakası ve terim sonrası otobüste öne oturma ve bunu kameraların

çekim yaptığı sırada bile bile gerçekleştirme neyin nesidir.Kime artislik yapıyor?Bu kulüpte onlarca yönetici görev yaptı hiç kimse için bunlar konuşulmadı B.tuluna insanların ne gibi bir garezi olabilir ki?

hukuki olarak böyle bir şey olmadığı gösterilmiştir , aksini iddaa edenler ile başbaşa oturup söyleşide bulunmak isteriz.

Geri
Üst Alt