Bülent Tulun

Bülent tulun başkanın futbol aklıdır, takımdaki bütün eylemler tulunun sorumluluğu altındadır, başkanın danışmanı olan bu zat maalesef futboldan gram anlamaz,bazı transferler vardırki maliyeteleri falan eyvah eyvahdır ,sonuç olarak adnan sezginin güncel hali tulundur ve başkanla birlikde takımı perişan etmişlerdir..

Şu an nerede bilmiyorum ama Türkiye'de değildir umarım. Türkiye'de ise devletten koruma falan talep etsin.

Kekolarin günah keçisi.

Ne transferlerin transfer ne adama benzer bir halin var.Kurumsal kulübüz güya Ünal Aysal'ın kankaları kulübü yönetiyor.

Ya Rab bir Tulun uğruna ne güneşler batıyor.

Mancini'yi ısrarla isteyen bu adamdı. Klavuzun bu adamsa eğer zaten bitmişsindir.

hep dedim poatın sezgini ,aysalın tulunu , bu iş bilmez kanka danışmanlar koskoca klübü batırdılar, kılavuzu karga olanın burnu ... kurtulmazmış, danışmanı tulun olanında aynı sonucu alması mecburi..

LAN ADAM ALMANYADA Bİ KESİN

İlla Adnan Sezgin gibi bir maskot mu lazım

Bu taraftar safya almanyadaymış.

Almanyada olsa ne olacak Her bka burnunu sokar bu adam. .Sırf inat uğruna şu adamın klüple ilişkisini kesmedi. Yahu ne var işte. Şuçuda olmasa taraftar arasında sevilmiyor. Ve bu durum klübe zarar veriyor. Gönder kardeşim. Galatasarayın iyiliği için gönder. Yok umrunda değil ki hiçbirisinin.

Elinde başkanın kaseti var diye düşünmeye başladım.. e malum mektup olayından da sabıkalı zaten..

yapar mı yapar valla..

evet tulunun futbol aklı tamamen çöktü(tulunda ne kadar futbol aklı var orası çok tartışmalı) , bu takım üçüncü bile olamayacak bu gidişle.. terimle birlikde takımı batıran kişi tulundur , futboldan gram anlamaz ama başkanın danışmanıdır, futbol takımı değil sirke döndük sayesinde..

kutup ayılarının soyunun tükenmesinin altında da bülent tulun'un parmağı varmış... bu kerkenez ordan büyük arazi almış penguen çiftliği kuracakmış...

allahtan bülent tulun var valla.. :) millet stresini kimde atacaktı başka türlü... :)

Galatasarayı yönetimde olmadığı zamanlarda en ağır şekilde eleştirip zarar veren yönetime girdiği her dönemde kulübü milyonlarca lira zarara uğratan bu mahlukat hala yönetimde.

Ünal aysal adnan Polat'ın yaptığı yanlışı yapmaya devam ediyor.

Geri
Üst Alt