Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor

Cevap: Bülent Ünder: Çalışmalarımız Bana Umut Veriyor

o takimlarin kadrosu bizden iyi

birdahami yazayim yani

o yazdigin takimlarin kadrosu bizden iyi

belki ibb ninki degildir o kadar o da tartisilir

Bir kere usluplarimiz farkli bizim :) . Goruslerimiz zaten farkli ama amac uzlasmak degil amac tartisabilmektir saglikli bir bicimde . Ben yanilmayi cok isterim Bulent Tulun mukemmel teknik direktor olsun cok isterim cunku ozaman Galatasaray iyi olur o iyi olursa ben mutlu olurum . Ama ben kendisinin teknik direktor vasiflarindan uzak hatta futboldan cok cok uzak biri oldugunu dusunuyorum . Her neyse BEN (BIZ) elestirmeye devam edecegiz begenmediklerimizi . Lutfen zorunuza gitmesin anca sallarsiniz siz demeyin :) .

Bir kere usluplarimiz farkli bizim :) . Goruslerimiz zaten farkli ama amac uzlasmak degil amac tartisabilmektir saglikli bir bicimde . Ben yanilmayi cok isterim Bulent Tulun mukemmel teknik direktor olsun cok isterim cunku ozaman Galatasaray iyi olur o iyi olursa ben mutlu olurum . Ama ben kendisinin teknik direktor vasiflarindan uzak hatta futboldan cok cok uzak biri oldugunu dusunuyorum . Her neyse BEN (BIZ) elestirmeye devam edecegiz begenmediklerimizi . Lutfen zorunuza gitmesin anca sallarsiniz siz demeyin :) .

anca sallayin:)

benim uslubum keita ile arabistana gitti

zamaninda FR serkan kurtulus'u oynatmayip ali turan'i oynatiyor diye yerden yere vuruluyordu :D

hayat gercekten cok garip.

Başkalarının o yüzden eleştirmesinden bana ne? Ben Frank Riijkard'ı her zaman savunmuşumdur. Sen söyle Serkan Kurtuluş futbolcu mu?

manisa macindan sonra görürüm seni bülent ünder

YAZIK BE

takimin durumuna bakin

bir mac kazansakta yükselise gecsek diye düsünüyoruz yazik​

anca sallayin:)

benim uslubum keita ile arabistana gitti

Ikili tartismayi uzatmamak icin yazmayacagim daha fazla size cevap . Yazamayacagimdan degil konuyu daha cok kirletmemek adina . Sonuc : Bulent Under teknik direktor degildir umarim yanilirim ama yakin zamanda daha da cogalacak Bulent Under'e sallayanlarin!!! sayisi :)

yukselis falan yok ne yukselisi

duzgun top oynasinlar azcik yeter

Başkalarının o yüzden eleştirmesinden bana ne? Ben Frank Riijkard'ı her zaman savunmuşumdur. Sen söyle Serkan Kurtuluş futbolcu mu?

been gercek pozisyonunun sag bek olmadigindan süpheleniyorum...

gs'de oynayacak kapasiteye de sahip degil maalesef

Ikili tartismayi uzatmamak icin yazmayacagim daha fazla size cevap . Yazamayacagimdan degil konuyu daha cok kirletmemek adina . Sonuc : Bulent Under teknik direktor degildir umarim yanilirim ama yakin zamanda daha da cogalacak Bulent Under'e sallayanlarin!!! sayisi :)

manisaya fark atarsak?

sakat cezali dolu yarim kadroyla?

:)

Bize umet vermiyor.

ben ufukun gercek pozisyonunun kale olmadigindan supheleniyorum asil

bu arada zapatanin son macta cok guven verdiginide soylemeden gecemeyecegim

Bu kadar savunmanıza gerek yok adam zaten sene sonu gidecek.Kasmayın.

adam zaten sene sonu gidecekse neden salliyorsunuz asil siz onu anlatin

Gerçek pozisyonu kale ise bilemem. Ama onun haricinde futbolcu değil. 5 metreye pas atmaktan aciz bir adam.

gs de oynayacak kapasiteye sahip degil...

ama su oyuncular da kendini gelistirmeli be arkadas....

büyük takima gelen birak ilerlemeyi, geriliyor...

manisaya fark atarsak?

sakat cezali dolu yarim kadroyla?

:)

Iste aramizdaki fark bu ben bir macla bir olayla bir sozle bir olusla karar vermem . Manisa'ya 5 atsak bir sey farketmez biz fark atmayalim Manisa'ya biz Manisa'da guzel oynayalim 1-0 yenelim sonra iyi oyunumuza istikrarli bir sekilde devam edelim sahamizda seyircimizle 2-0 kazanalim fark atmayalim sonra gidelim deplasmanda guzel oyunla berabere kalalim . Varsin puan kaybedelim ama isik gorelim isik . Ben Bulent Under'de isik gormuyorum 2 mac icin konusmuyorum sadece daha onceki konusmalari vs. dusunduruyor beni boyle yani Manisa'ya 5 atsak da bir sey farketmeyecek .

ben ufukun gercek pozisyonunun kale olmadigindan supheleniyorum asil

bu arada zapatanin son macta cok guven verdiginide soylemeden gecemeyecegim

hayatinin macini cikardi.

ama bu fikrimi degistirmez. sene sonu gitmeli. kredisini coktan kaybetti karpuzcu :)

Iste aramizdaki fark bu ben bir macla bir olayla bir sozle bir olusla karar vermem . Manisa'ya 5 atsak bir sey farketmez biz fark atmayalim Manisa'ya biz Manisa'da guzel oynayalim 1-0 yenelim sonra iyi oyunumuza istikrarli bir sekilde devam edelim sahamizda seyircimizle 2-0 kazanalim fark atmayalim sonra gidelim deplasmanda guzel oyunla berabere kalalim . Varsin puan kaybedelim ama isik gorelim isik . Ben Bulent Under'de isik gormuyorum 2 mac icin konusmuyorum sadece daha onceki konusmalari vs. dusunduruyor beni boyle yani Manisa'ya 5 atsak da bir sey farketmeyecek .

iyi oynadik diyorum yok diyorsun

ne diyeyim abicim

elinde sihirli degnek olan biri gelince haber verirsin bizde maclari seyretmeye baslariz

Geri
Üst Alt