Bülent Uygun: "Sosyal medyadan anamıza avradımıza bacımıza küfreden onun bunun çocuklarına söyleyecek bir şey yok"

Maç 2 2 olmasına rağmen Sivas ın oyunu ali şaşalı beni rahatsız etti.

İstemeye istemeye nasıl da eşşek gibi puan almak zorunda kaldın ama??

Bize karşı sezonun oyununu oynayacak Sivas. İlk faulu 64. Dakika da yapmış. Bizde çok sert oynayacaklar.

Bir insana şike yapmıyor, ekmek yediği yere ihanet etmiyor diye saldırılması çok onursuzca.

Bülent Uygun: "Sivasspor taraftarlarından bizi linç edenlere sahip çıkması için özellikle ricada bulunacağım. Ben artık yoruldum. Her birinden 100'er bin TL tazminat davası... O caps'ler var ya o caps'leri de ben sokacağım bir yerlere. Sonra görecekler benim kim olduğumu. Kalabalıkta konuşanın tenhada şeyi olmazmış. Bakacağız."

Bülent Uygun: "Herkes TC kimlik numarasıyla sosyal medya hesabı açacak. Cezayı da onun üzerinden yiyecek. Belki biraz disipline olurlar. Yoksa bu işin sonu iyi değil. Sahte hesaplar, sahte isimler... Sen benim namusuma, şerefime dil uzatıyorsun bir de utanmadan iftira atıyorsun. Biz 1 dolara... Neyse ya..."

Kes lan düpedüz yattın. 60 dk da faulun yok maçta. Ne baskı kurdun ne top oynadın. Bartuğ diye çöpü 90 dk oyunda tuttun.

2 hafta sonra sami yende izleyin bu kroyu.

Kenardaki hareketlerine falan iyi bakın. Nasıl güzel teknik direktörlük yapacak o maçta.

Bizim maçta ölümüne oynayacak, göz kırpması da ondan geliyor
Ölümüne ne oynayabilir abi gözünü seveyim manaj dışında oyuncusu yok. Koita bi tarafını yırtsa nolur. Geriye düşmemek lazım sadece böyle maçlarda yoksa sorun yaşamayız.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaybeden hoca aciklamasi

Fener’in kaybetmesine üzülmüs

Geri
Üst Alt