Bundan Sonra Türk veya İtalyan Hoca İstemiyoruz!

İrkciiiiiiixs

Sent from my iPhone using Tapatalk

Akıllı ve cesur bir başkan

Disiplinli,altyapiya önem veren,sistem bilen,adaletli bir Alman bir hocaya acilen ihtiyaç var.

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Turk anlayisi sadece Ligde is yapiyor bu gercek mi gercek.

İtalyan anlayisi da bizim ulkemizde uymuyor.Daha kimleri getirecegiz.Manchesteri calistiran hocayi getirdik İtalyanlarin en iyi hocasi bence.

Almanya ya da Fransa Ekolunden yararlansak diyorum.

Hahahahahaha.

Ranieri ve Ancelottiye hakaret bu yorum.

2 metre ve üstü iri-yarı bir afrikalı gelsin. aynı ebatlarda 2 tanede yardımcı getirsin.

belki takım hocadan korkup gt zoru ile oynar.

Avrupa'dan bize kaç tane kendi oyun sistemi olan hoca gelmiş bu zamana kadar, skibbe mi feldkamp mı ..İtalyanları saymıyorum onlar ayrı bir hikaye.Bize her gelen yabancı hoca aynı football manager oyununda yönetimin istediği gibi top oynatmaya çalışıyor.Tuchel,Lucien Favre,Bielse vs. böyle hangi hoca bu zamana kadar getirebildik ?? Vitor Pereira'nın bile bir şablonu oyun sistemi var istediği adamlarla doğru şekilde oynayınca takır takır oynuyorlar.. Stoper bozması bir on numara itelenmiş bir donk ,hücüm gücü sıfır olan bir takım yani yanlış isimlerle yanlış kadro tercihleriyle bu takımdan bir cacık olmaz şu an.

Bu akılsız yönetim sportif başarıdan ödün vermeden bunu yapıyoruz vs gibi şeyler diyor , ulan galatasaray saha da kevgire döndü dün 7 defans oyuncusuyla oynamak nedir ? Getirsinler bir tane adam gibi hoca ,versinler bütçesini önüne hiç bir boka karışmadan izlesinler. Yoksa bu kervan hep böyle gider .Lazio seni kendi evinde rezil eder böyle..

Bize Alman lazım...

Gerisi yalan...

Sent from my iPhone using Tapatalk

hem türk hemde italyan felsefesini görmüş geçilmiş terim verelim arkadaşa 3 dozu aşmasın.

Ben haber verdim yonetime tqmam dediler ?

Sacma sapan basliklar acmayin lutfen.

belcika yada almanya...

FAVRE :(

Geri
Üst Alt