Ümit Çatar
Cezalı
- 8 Temmuz 2015
- 8.691
- 0
- 521
boşuna izlemeyin bu ligi.. dün Bayern Münih kimin şampiyon olacağını tekrardan gösterdi.. Alman Ligi çok zevksiz bir lig berbat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok haklısınboşuna izlemeyin bu ligi.. dün Bayern Münih kimin şampiyon olacağını tekrardan gösterdi.. Alman Ligi çok zevksiz bir lig berbat
boşuna izlemeyin bu ligi.. dün Bayern Münih kimin şampiyon olacağını tekrardan gösterdi.. Alman Ligi çok zevksiz bir lig berbat
arkadaşlar
dembele
hayır duygusal bak. bruma daha iyiBruma'yla kıyaslıyorum da duygusal olarak Bruma diyorum ama Dembele daha iyi sanki.
kültür verdi adam ben kültürlendim yeri geldiginde bunu kullanıcam. vizyonsuzlugun anlamı yokMusap ne anlatıyon
Dortmund Munih ve BMG dışında bize ne
Musap ne anlatıyon
Musap ne anlatıyon

Rodeyi aldilar cok saglam adamDortmund ileriye on tane kanat alıp orta saha için yeterli bir adam alamadı, bunun sıkıntısını çok yaşarlar bu sezon.
Schürrle, Kagawa, Emre, Dembele, Götze, Ramos, Reus, Pulusic.
3ü oynayacak bu adamların bir de.
Iyi oyuncular aldilar birkac hafta beklemek lazim. Bir suru yeni oyuncu ve yeni td aldilar. Dortmund da oyununu oturtmamis tam 3 onemli oyunculari gitti, Reus da gitmis gibi, 1-2 aya otururlar.hsv ve schalke cok kötü
Darmstadt denildigi gibi 18. sirada olacak sezon sonu. Frankfurt positif anlamda sasirtiyor
nerede canlı izledin gkhamRodeyi aldilar cok saglam adam
Bayern super kupa macinda canli izledim, müthis top oynadi
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Beğenmiyorum ben Rode'yi. Castro ile Weigl ya da o oynar ama.Rodeyi aldilar cok saglam adam
Bayern super kupa macinda canli izledim, müthis top oynadi
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk