Yunus yine gol attı ama bizim millete sorsan çöp der.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

21:30 da Dortmund - Freiburg maci var. Emre Mor ilk 11 de.

BVB XI: Bürki, Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer, Weigl, Castro, Dembélé, Götze, Emre Mor, Aubameyang

Freiburg'da da Çağlar ve Onur oynuyor ilk 11'de.

Iyi ya ben de Caglar kesik yedi diye üzülmüstüm, cocuk gecen hafta cuma 3:0'lik Köln macinda cok kötü oynamisti hatta 2 golde iyi gözükmemisti.

Sali günündeki macta kesik yedi ama bugün yine ilk 11 de olmasi iyi sevindim. Rakip Dortmund ve yine isi zor Caglar'in.

Iyi ya ben de Caglar kesik yedi diye üzülmüstüm, cocuk gecen hafta cuma 3:0'lik Köln macinda cok kötü oynamisti hatta 2 golde iyi gözükmemisti.

Sali günündeki macta kesik yedi ama bugün yine ilk 11 de olmasi iyi sevindim. Rakip Dortmund ve yine isi zor Caglar'in.
Kimden yiyecek ki kesiği ? Freiburgda stoperler sakat.

O kadarini bilmiyorum Freiburg'u takip etmedim bu hafta ortasinda macta, sadece ilk 11'e bakmistim mac baslamadan.

Freiburg TD'si zannediyorum geçen gün Köln maçından sonra çok ilginç açıklama yaptı. "Normalde biz Çaplar'ı 1-2 sene içinde ilk 11'e koyacaktık. Ama sakatlar sebebiyle hemen 11'e attık. Hatalarının sebebi biraz da biziz. Kendisinden özür diliyorum" dedi. İnanılmaz bir mantalite.

emrenin şutları baya iyi

dembele futbolun tanrısı olacak bence

Freiburg TD'si zannediyorum geçen gün Köln maçından sonra çok ilginç açıklama yaptı. "Normalde biz Çaplar'ı 1-2 sene içinde ilk 11'e koyacaktık. Ama sakatlar sebebiyle hemen 11'e attık. Hatalarının sebebi biraz da biziz. Kendisinden özür diliyorum" dedi. İnanılmaz bir mantalite.

Iste bu yüzden Avrupa'da futbolcu yetisiyor bizde de kaybolup gidiyor herkes gencecik yasinda. Koray bizde cöp ilan ediyor mesela.

Veya Bruma'ya da neler söyleniyordu burada, millet birden U dönüsü yapti. 5 Milyona satalim diyenler vardi daha bir kac ay önce.

Ha s**** diyeceksiniz ama söyüncü puyol gibi oynuyor masallah

Streich adamin dibidir.

Geri
Üst Alt