Dortmund Rothe diye 17 yasinda bir sol beki oynatiyor. Cocugun ilk maci ve kornerden kafa ile gol atti.

Guerreiro sakat ve yedegi Schulzu begenmiyor diye onu oynatiyor. Bizde iki adam sakat olsa, orda Semihi oynatir hoca.

Dortmund Rothe diye 17 yasinda bir sol beki oynatiyor. Cocugun ilk maci ve kornerden kafa ile gol atti.

Guerreiro sakat ve yedegi Schulzu begenmiyor diye onu oynatiyor. Bizde iki adam sakat olsa, orda Semihi oynatir hoca.
Bize boyle bir adam lazım iste. Sağ bek yok diye omer kazmasini sağ bek oynatan tarz biri degil.

wolfsburg ve hertha, bremen ve hamburg gibi para harcama konusunda.
Bremen ne alaka yav. O kadar saçma sapan yüksek para harcadıkları olmadı ki.

Wolfsburg'un arkasında VW var zaten, Berlin'in de yatırımcısı var. Hamburg ile Schalke de zaten Almanya'nın en kötü yönetilen iki kulübü.

Bremenin stadinin masrafi götlerinde patladi diye senelerdir kücülmeye gidiyordu.

54' Dortmund 6-0 Wolfsburg

Bremen ne alaka yav. O kadar saçma sapan yüksek para harcadıkları olmadı ki.

Wolfsburg'un arkasında VW var zaten, Berlin'in de yatırımcısı var. Hamburg ile Schalke de zaten Almanya'nın en kötü yönetilen iki kulübü.
en son kümede kalsalar bazi kiralik adamlarin bonservislerini zorunlu olarak almalari gerekecekti.

thomas schaaf biraktigindan beri dikis tutmuyordu bremen'de.

ciddi ders aldiklarini düsünüyorum. ömer toprak gibi oyunculara yüksek maas vermezler artik.

hamburg ve schalke'den emin degilim, onlar akillanmaz kolay kolay.

Adamlar tam yükselise gecmis gibi dururken, derby'de birde evinde eline veriyorlar.

Vallah hiç izlemedim bile uyuyordum iftardan önce :asd:

Belli bir şeydi. Gladbach'da da aynı bizim Galatasaray'da olduğu gibi çok rezil bir sezon yaşıyor. Aynı bizim Avrupa Ligi maçları gibi Gladbach'ın da bir tek Bayern maçları var bu sezon övünebildikleri şey olarak. Kupa'da 5-0 lig'de de deplasmanda 3-1 yenmişlerdi.

Gerisi kocaman bir sıfır.

Günün sürprizi B. Monchengladbach'tan geldi Freiburg karşısında deplasmanda 2-0 öndeler :D

5 maçın 5'i de 2,5 Üst Bitti 4'ü 3,5 Üst Bitti Kg Var da Geldi :D

Geri
Üst Alt