Lewa'yı pek aramiyorlar tmm lewa gerçekten çok iyi santrafor ama onun o kadar çok gol atmasının nedeni bayern gibi hücum canavarı bir takımda oynaması.
Barca da bu kadar gol atamaz,
Şu Bayern e bizim gomis i koy 20 gol atar bir sezonda

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bayern lige cok hazir giris yapti...
muthis bir mac oldu kendileri adina...
ozellikle *mane adeta bir lider gibi takimi on alanda orkestra sefi gibi yonetti. gol atti , assist yapti, asistin asistini yapti,, direkten topu dondu, yetmedi al da at dercesine muller ve gnabry'e golluk paslar servis yapti. orta derine gelip top alip pozisyona soktu. macta ilk yaridan *skor 5 olduktan sonra , 2.yari ortalarinda > o dakikalar da bayagi takdir ettigim sekansa imza atti > rakibe pres yapiyordu tam kanat koridor bolgesinde... nazarimda winner oyuncu nun karsiligi kendisi. salt kulup degil , ozellikle milli takimdaki guclu durusu ve liderligi ile cok begenirdim kendisini... lpool den ayrilmasina da ayrica sevinmistim. bayern'e cocukluktan sempatisi oldugundan bu gecisine sasirmamistim. ilk mactan bu ligin sefiri benim serzenisini yaparcasina mukemmel bir performansla ~ hakli olarak mac sonu bayern deplasman tribunu kendisini ozel olarak cagirip megafonu uzatip kendisine eslik ettiler.

genel bayern konusunda dunden gozlemim son olarak ;
bayern tarafinda tandeme *de ligt eklentisi cok onemli ve de stratejik bir hamle . dun yedeklerde idi, girene kadar bayern tandemini saglam bulmadim ozellikle iki stoperin arasina atilan toplarda zorlandilar. de ligt girdikten sonra bu baglamda daha saglam ve guvenilir gorunduler. de ligt oncesi stoper tandemi elestirimin disinda bir diger nacizane elestirim bayern kalecisi neuer'e.,,, yahu su tecrube de bir oyuncu nun oyle laubali sekilde fantaziye kacmasina gerek var mi ? jeneriklik bir gol yedirdi akabinde. sunu cok onemli bir macta skorun basa bas oldugu anda yapsa yerden yere vurulmasi icten bile degil. <> neyse, galibiyetin nazari olsun diyelim o gereksiz atraksiyona....

ev sahibi
frankfurt tarafi tam bir hayal kirikligi oldu. kimileri kendileri adina ; halen uefa zaferinin sarhoslugunu atamamis gibi dusunulebilir dunku performanslari... ben aksi taraftayim. bayern cok iyi hazirlanmis kamp boyu. zaten maclarini izlerken b sinyali sunuyorlardi. bayagi ciddiyetle konsantre gordum hazirlik donemi kendilerini,,, frankfurt da *kamada nin yedeklerde olmasi anlamsizdi. tamam, real madrid kendisi ile cok ciddi ilgileniyor,,,dolayisiyla riske etmek istememis olabilirler- fakat, eksikligini hissettiler orta alanda.
oyuna 2.yari giren * kolo muani ve jakic ikilisini cok begendim. biri takimin tek golunu atti digeri var dan donen golu...
muani nin rovesatasi cok iyi sahne idi dusunce olarak. sayet vurabilse idi nasil bir sonuc olurdu merak edilesi anlardan idi frankfurt ve maca dair.

alman liginde bayern den dolayi lig dominant bir halde kendileri ozelinde. fakat, oynadiklari oyunu ve mane den dolayi kendilerini bu sezon izleyecegimi daha once belirtmistim. dunde bu kararima degen muthis bir mac izlettiler kendileri.

ozellikle * cl arenasinda nereye kadar gideceklerini cok merak ediyorum...

dortmund yeniliyo klasik

Freiburg alsin teknik direktörleri cok sempatik, basin toplantilarda ve maclardan sonra konusmalari hosuma gidiyor

77' freiburg 1-1 dortmund

Ne zaman Bremenin formasini görsem, bana Ardanin o bizim formamizin icin söyledigi sey aklima geliyor.

2-3 oldu puusdusadöasnsajööafnsjasfas

2-0'ken neyse bu maç bitti artık diye kumandayı elime aldığım an 2-1 olmuştu lol

bugün seni dortmund'lu yapmayan allah için naptın?

Geri
Üst Alt