Bayern Münih Maç'ına ben niye İy 2,5 Alt oynadım yav Bayern Münih ilk şutunda Gol'ü buldu 1-0 önde yav :D

thuram nfes bir dış tıklatti fetö şükür atardı böyle golcü dokunuşu

Evet bu bol gollü maçta stattaydım

IMG_20221009_162539.webp

union berlin ve freiburg nereye kadar gidecek bilmiyorum ama ilk 4 yapma şansları oldukça yüksek. Bayern ve dortmund her türlü yapar ama leipzig, leverkusen, frankfurt ve gladbach gibi şl'ye aday takımlar istikrarsız

geçen sene ikisi de son anda kaçırdı zaten şl'yi. Tecrübesiz denemez

umarım yaparlar. Farklı takımlar görelim şlde

Derbi oluyor değil mi bu maç. Sence Gladbach nasıl böyle toparladı Farke faktörü mü yoksa başka bir şey mi var arkasında.
TD dokunuşu net belli oluyor. Takım geçen seneye göre daha derli toplu oynuyor. Yıllardır 6 numarada oynayan Kramer'i 10 numara gibi oynatıyor mesela, bayağı işe yaradı bu şimdiye kadar.

Atağa çıkarken çok doğaçlama oluyor bazen, o konuda güzel esintiler var yani organize atak olarak ama Thuram ve Plea topu gereğinden fazla ayaklarında tutuyorlar özellikle de Thuram. Sağ kanat Hofmann ile işliyor ama sol kanat neredeyse komple sol bek Bensebaini'ye emanet. Bensebaini Arap olmasına rağmen müthiş bir herif, yazın satılır zaten. Bir sol bek için müthiş skorer bir adam, defansta zaman zaman bocalıyor ama ofansta çok iyi.

@Can BÜYÜK @Vasfi Vural Vasfi de artık tutan kupondan sonra Borussia Monchengladbach'ı sevmeye başladı reis :D Bu konu hakkında ki fikirlerini alabilir miyiz reis :D
Cocksfi kardeşimiz her ligden en az bir takıma gönül vermektedir. Bundesliga'daki takımının şanlı Borussia Mönchengladbach'ımız olması beni gururlandırır.

Bayern Münih öyle 1 takım ki İy 1,5 Üst oynarım daha sonrasında Maç'ı bile takip etmem gelir :D

Geri
Üst Alt