Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.312
- 23.822
- 2.393
Kısaca bir alman takımı.Borussia Mönchengladbach
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kısaca bir alman takımı.Borussia Mönchengladbach
Bayern Münih Maç'ına ben niye İy 2,5 Alt oynadım yav Bayern Münih ilk şutunda Gol'ü buldu 1-0 önde yav![]()
2. Şut Gol olmadı bu da güzel 1 olay reis ama her an Goller gelebilirBen de neverkusen 2+0 handicap oynadım rns noluyor!!!
Derbi oluyor değil mi bu maç. Sence Gladbach nasıl böyle toparladı Farke faktörü mü yoksa başka bir şey mi var arkasında.
TD dokunuşu net belli oluyor. Takım geçen seneye göre daha derli toplu oynuyor. Yıllardır 6 numarada oynayan Kramer'i 10 numara gibi oynatıyor mesela, bayağı işe yaradı bu şimdiye kadar.Derbi oluyor değil mi bu maç. Sence Gladbach nasıl böyle toparladı Farke faktörü mü yoksa başka bir şey mi var arkasında.
Cocksfi kardeşimiz her ligden en az bir takıma gönül vermektedir. Bundesliga'daki takımının şanlı Borussia Mönchengladbach'ımız olması beni gururlandırır.@Can BÜYÜK @Vasfi Vural Vasfi de artık tutan kupondan sonra Borussia Monchengladbach'ı sevmeye başladı reisBu konu hakkında ki fikirlerini alabilir miyiz reis
![]()
lider berlin'imizin maçı ne zamanTS macina kadar
hoffe bayerndeyiz
yarin bochum deplasmanindayizlider berlin'imizin maçı ne zaman