Potansiyelli zengin takım çok biride çıkıp durduramıyor şunları yeter 10 yıl oldu ya.

Bayern bunu her sene klasik haline getirdi. Dortmunda çakıyor 4 5 tane şampiyon benim diyor. Bunun Nagelsman ile alakası falan yok. Bayern bu lig için bir kaç gömlek üstün.

City maçı ile kıyaslama gerek yok. City Liverpoolu top diye oynadı. Bayern'i de top diye oynayabilir.

Avrupanin en zevksiz ligi, sezon aciliyor Sampiyon belli, böyle lig mi olur?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bayernin sistematik bir sekilde rakipleri ezmesinin sonucu bu.
Hangi takim biraz basini kaldirirsa o takimin en iyi oyuncularini aliyorlar. Gecen sene leipzigden upamecano, sabitzer ve hoca nagelsmanni aldilar.
2012 dortmundu hatirlayalim. Avrupanin belki de en iyi takimiydi, reali falan perisan etmislerdi. O takimdan hummels, lewa ve götzeyi almislardi.
Bunun daha bin tane örneklerini sayabilirim (schalke-neuer, bremen-borowski ve klose, stuttgart-gomez vs vs)
Rakipleri güclenmeden cökertiyorlar tek basina zirvede kalmak icin. Bayern belki dünyanin en büyük takimlarindan biri olabilir ama alman liginin gelismemesinde büyük rol oynuyorlar

Kaç para ulan bir Guerreiro. Çok beğendim harika oynuyor an itibariyle U.Berlin maçında. Asist de yaptı. Her pası hamlesi akıl dolu ve olumlu. Bulamadık şöyle bir solbek senelerdir.

Guerreiro sözleşmesi bitiyordu bir yer ile imzaladı mı?

Fatih Demireli acil göreve!

Tam bizim aradığımız sol bek tipi. Sol tarafta şöyle bir adam izlemeyi çok hak ediyoruz.

Sakatlık öncesi Saracchi'den sonra resmen temiz bir sol bek izleyemedik.

Kaç para ulan bir Guerreiro. Çok beğendim harika oynuyor an itibariyle U.Berlin maçında. Asist de yaptı. Her pası hamlesi akıl dolu ve olumlu. Bulamadık şöyle bir solbek senelerdir.
İlk yarının sonunda Adeyemi ile yaptıkları basketbol tarzı taç atışı da harikaydı. Adam çok zeki ayaklarda temiz olunca kalite kaçınılmaz oluyor. Haller'in kafasına indirdiği top, asist yaptığı pozisyondan çok daha zordu.

İlk yarının sonunda Adeyemi ile yaptıkları basketbol tarzı taç atışı da harikaydı. Adam çok zeki ayaklarda temiz olunca kalite kaçınılmaz oluyor. Haller'in kafasına indirdiği top, asist yaptığı pozisyondan çok daha zordu.

Bir de trivela/ayakdışı pasları müthiş adamın. Şöyle bir bek bulamadık. Oyunda kuruyor adam sürekli gösteriyor şuraya buraya oyna diye.

Berlin 1-1 yaptı yalnız iyi takım olmuşlar baya beğendim oyun tiplerini.

Şimdi de net gol olacak pozisyonu engelledi efsane bir dokunuşla rakip şut çekmeden önce müdahale etti topuna karşı karşıdaydı gol olurdu. Çok net Ergün Penbe tipinde bir oyuncu. Ortasaha kimliği de var. 3-5-2 de oynarsın.

Golünü de atmış :D
FrAlva7XgAEuNnf

Geri
Üst Alt