Nürnberg garanti düser. Hannoverin yeni antrenöru süper is yapmazsa onlarda gidici. Stuttgart ve Augsburg 16. lik icin oynar ve ordaki takim genelikte 2. ligde ücünü olan takimi yeniyor.

Nürnberg gercekten asiri kötü bir takim. Adamlar cok savasiyor didiniyor ama takimlari gercekten cok kalitesiz. 2 galibiyetleri var, birisi diger düsme adayi Hannover'a karsi digeri de ligin basinda düsme adayi olarak görülen Düsseldorf'a karsi. Düsseldorf biraz toparlardi, adamlar 4 mactir kazaniyorlar arti olarak Dortmund'u ligde yenen ilk takim oldular.

Hannover de cok kötü, Nürnberg den sonra benim ikinci düsme adayim bunlar zaten. Düsseldorf Stuttgart'in 7 puan Augsburg'un da 6 puan önünde ve bugün daha ic saha da maclari var yani aradaki fark daha da artabilir.

Kabak kontrollü oynaması lazım çok kart görür böyle diyor spikerler.

futbolu bilen alman kaleci; m.neuer

10 kalecinin 9u yemişti onu
1.sınıf pozisyon alma

Evet lestiler zaten.

Son iki mactir biraz kipirdanma var devre arasindan sonra ama Hoffenheim gecen hafta son vuruslarda biraz sansli olsaydi 1-3 kaybetmezdi o maci. Stuttgart maci ölcü olmamali bence degerlendirme yaparken cünkü Stuttgart gercekten cok berbat oynuyor.

Dortmund macina kadar kismen zor maclari var Bayern'in. Mesela bizim Gladbach'a gelecekler deplasmana veya CL de iki Liverpool maclari da var arada. Leverkusen deplasmani, Schalke maci, iki kere Hertha Berlin ile oynayacaklar (kupa+lig).

Ben gercekten ilk defa izliyorum Bayern'i bu sene, normalde Alman ligine ara sira bakarim Bayern'i de izlemeyi severim

Almanya'da yasayan ligi cok yakindan takip eden futbol bilgisine de cok guvendigim bir arkadasim Liverpool eslesmesine bosuna sevinme Lpool iceride disarida zorlanmadan yener diyordu

Bu maci izleyince sanki biraz abartmis gibi geldi. Ya da cidden Stuttgart Konyaspor ayarinda bir takim

IMG_20190127_160913.webp

ula bu nasıl penaltı.

o zaman linnesinki %1milyon penaltı yani

Ozan'ın tuttuğu Goretzka duran topta golü attı

Ozan'ın eksileri daha çok çıkar ortaya Bundesliga'da ama o eksileri kapatma, kendisini geliştirme ihtimali de orada daha fazla olacak.

Ozanın hatası varda en büyük hatta kalecide. Çıkıyorsan alacaksın veya uzaklaştırmak zorundasın o topu artık

Bu gol daha çok kaleciye yazar yav bırak falan da demiş olabilir hem.

Geri
Üst Alt