Berline'e bak be.

Herifler 50 Milyon € ya oyuncu aldi kis transfer döneminde ama hallerine bak. Düsme potasina iyice yaklasacaklar bu gidisle.

Ben de dun baktim neymis bu diye dedigib gibi biri, gecmisi falan yok osnabruck falan vardi sanirim

Berlin cok mal bir kulüp. Bu kadar yatirima ragmen düsmeyi basarirlarsa hic ama hic sasirmam.

Mesela Paderborn cikiyor Bayern deplasmaninda tas gibi top oynayip puan aliyor.

Berlin cok mal bir kulüp. Bu kadar yatirima ragmen düsmeyi basarirlarsa hic ama hic sasirmam.

Mesela Paderborn cikiyor Bayern deplasmaninda tas gibi top oynayip puan aliyor.
Abi o stada hangi takimi çıkarırsan cikar atmosfer yok saha ile taraftarlar çok uzak, olimpiyat stadlarini hic sevmem futbolda. Keske yeni bi stad yapsalar sponsor falan bulabilirler yani

Abi o stada hangi takimi çıkarırsan cikar atmosfer yok saha ile taraftarlar çok uzak, olimpiyat stadlarini hic sevmem futbolda. Keske yeni bi stad yapsalar sponsor falan bulabilirler yani

Bizim Berlin ile olan Avrupa Ligi macina gitmistim ben 2008 de. Kisin tabiri caizse kicim donmustu soguktan. Hayatimda bu kadar bir soguk hissetmedim simdiye kadar.

Vallah ben de hic sevmem olimpiyat stadlarini, dedigin gibi tribünler uzak oluyor sahaya kosu pistleri yüzünden. atmosfer diye birsey olusmuyor. Ama zaten yeni stad yapacaklar önümüzdeki senelerde diye biliyorum.

Haaland attı yine 0-2

Hertha gercekten düsecek herhalde, ben böyle berbat bir takim görmedim.

Puan olarak Bremen, Paderborn falan altlarinda yer aliyor ama en azindan daha istahli daha istekli oynuyorlar cabaliyorlar ediyorlar. Bunlar ise dümdüz mal.

Puan olarak Bremen, Paderborn falan altlarinda yer aliyor ama en azindan daha istahli daha istekli oynuyorlar cabaliyorlar ediyorlar. Bunlar ise dümdüz mal.
aynen abi. paderborn az daha geriye düşmesine ragmen bayernden puan koparacaktı çok iyi mücadele ettiler, o oyunu genele yayarlarsa belki ligde kalabilirler yine de tutunmaları biraz zor gibi.
werder ise yıllardır oralarda dolaşıyor, hamburg-stuttgart gibi bi anda kendilerini dipte bulabilirler.
abi sence play-out sistemi adil mi? 16.takım ile alt ligin 3.sünün eşleşmesi?

Kadro kalitesine baktigin zaman Paderborn, Union, Düsseldorf, Köln, Augsburg, Freiburg ve Bremen gercekten kalitesiz takimlar ama özverili oynayinca Freiburg gibi 33 puan toplayabiliyorsun.

aynen abi. paderborn az daha geriye düşmesine ragmen bayernden puan koparacaktı çok iyi mücadele ettiler, o oyunu genele yayarlarsa belki ligde kalabilirler yine de tutunmaları biraz zor gibi.
werder ise yıllardır oralarda dolaşıyor, hamburg-stuttgart gibi bi anda kendilerini dipte bulabilirler.
abi sence play-out sistemi adil mi? 16.takım ile alt ligin 3.sünün eşleşmesi?

Bence güzel bir sistem, en azindan biraz heyecan katiyor isin icine.

Adil mi orasi tartisilir cünkü birinci lig takimi sonucta kalite olarak daha üstün oluyor genelde. Gecen sezon dahil 11 kere oynandi bu playoff maclari, bu 11 playoff'ta 8 defa birinci lig takimlari kazandi ve ligde kalmayi hak etti. Bundesliga ekiplerinin ezici üstünlügü var, gecen sezon sonunda Stuttgart kaybederek seriyi bozdu cünkü ondan önce 6 sene üst üste hep Bundesliga takimlari kazandi playoff turunu.

Kadro kalitesine baktigin zaman Paderborn, Union, Düsseldorf, Köln, Augsburg, Freiburg ve Bremen gercekten kalitesiz takimlar ama özverili oynayinca Freiburg gibi 33 puan toplayabiliyorsun.

Adamlara laf ettik maci cevirdiler neredeyse :asd: :asd:

Geri
Üst Alt