Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Bok gibi mac oluyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simardi bunlar ins werder de psg de doser bunlaraDortmund'a bastık oynasanıza ula
Oha abi 3 yemisler peynircilerden, klinsmann hakliymis!Berline'e bak be.
Herifler 50 Milyon € ya oyuncu aldi kis transfer döneminde ama hallerine bak. Düsme potasina iyice yaklasacaklar bu gidisle.
Oha abi 3 yemisler peynircilerden, klinsmann hakliymis!
Ben de dun baktim neymis bu diye dedigib gibi biri, gecmisi falan yok osnabruck falan vardi sanirimYerine gelen teknik direktör de Bremen'in eski hocasi Alexander Nouri. Bombos bir herif.
Ben de dun baktim neymis bu diye dedigib gibi biri, gecmisi falan yok osnabruck falan vardi sanirim
Abi o stada hangi takimi çıkarırsan cikar atmosfer yok saha ile taraftarlar çok uzak, olimpiyat stadlarini hic sevmem futbolda. Keske yeni bi stad yapsalar sponsor falan bulabilirler yaniBerlin cok mal bir kulüp. Bu kadar yatirima ragmen düsmeyi basarirlarsa hic ama hic sasirmam.
Mesela Paderborn cikiyor Bayern deplasmaninda tas gibi top oynayip puan aliyor.
Abi o stada hangi takimi çıkarırsan cikar atmosfer yok saha ile taraftarlar çok uzak, olimpiyat stadlarini hic sevmem futbolda. Keske yeni bi stad yapsalar sponsor falan bulabilirler yani
aynen abi. paderborn az daha geriye düşmesine ragmen bayernden puan koparacaktı çok iyi mücadele ettiler, o oyunu genele yayarlarsa belki ligde kalabilirler yine de tutunmaları biraz zor gibi.Hertha gercekten düsecek herhalde, ben böyle berbat bir takim görmedim.
Puan olarak Bremen, Paderborn falan altlarinda yer aliyor ama en azindan daha istahli daha istekli oynuyorlar cabaliyorlar ediyorlar. Bunlar ise dümdüz mal.
Kadro kalitesine baktigin zaman Paderborn, Union, Düsseldorf, Köln, Augsburg, Freiburg ve Bremen gercekten kalitesiz takimlar ama özverili oynayinca Freiburg gibi 33 puan toplayabiliyorsun.Hertha gercekten düsecek herhalde, ben böyle berbat bir takim görmedim.
Puan olarak Bremen, Paderborn falan altlarinda yer aliyor ama en azindan daha istahli daha istekli oynuyorlar cabaliyorlar ediyorlar. Bunlar ise dümdüz mal.
aynen abi. paderborn az daha geriye düşmesine ragmen bayernden puan koparacaktı çok iyi mücadele ettiler, o oyunu genele yayarlarsa belki ligde kalabilirler yine de tutunmaları biraz zor gibi.
werder ise yıllardır oralarda dolaşıyor, hamburg-stuttgart gibi bi anda kendilerini dipte bulabilirler.
abi sence play-out sistemi adil mi? 16.takım ile alt ligin 3.sünün eşleşmesi?
Kadro kalitesine baktigin zaman Paderborn, Union, Düsseldorf, Köln, Augsburg, Freiburg ve Bremen gercekten kalitesiz takimlar ama özverili oynayinca Freiburg gibi 33 puan toplayabiliyorsun.