Kimmich müthis gol atti. Nefret ettigim Lahm'in yolundan gidiyor bu cocuk.

Ikinci yari mac dönebilir, biraz birseyler atalim MS2 ye.
Lahm iyidi de Kimmich onun üstünde.

Ha oç'nun teki oluyor günden güne ama kalite anlamında uzaya gidiyor.

Bayern o kadar önde defans yapiyorku, her defansin arkasina atilan pas adamlari zor durumu düsürüyor.

Lahm iyidi de Kimmich onun üstünde.

Ha oç'nun teki oluyor günden güne ama kalite anlamında uzaya gidiyor.

Ben zaten kaptanlik ve liderlik benzerliklerinden bahsetmistim. Bence de Lahm dan iyi bir futbolcu Kimmich.

Müthis bir herif ama evet oc nin teki. Daha da büyük bir oc olacak orasi belli yani.

Ben zaten kaptanlik ve liderlik benzerliklerinden bahsetmistim. Bence de Lahm dan iyi bir futbolcu Kimmich.

Müthis bir herif ama evet oc nin teki. Daha da büyük bir oc olacak orasi belli yani.
Böyle karaktersizlik yapmaya başlayan topçuları sevmiyorum ya, önceden böyle değildi. Pep zamanında Kimmich ile özel olarak ilgileniyordu falan çok sempatik geliyordu o dönem.

lahmi pek sevmezdim bayrak adamligin verdigi bi abartiligi vardi bana gore kimmich hep teknik olarak cok yonluluk olarak daha iyi

Serefsiz herif ya hayatinda gol atmaz, bize gol atacagi tutmustu 2008 de. Ondan beri nefret ediyorum kendisinden.

Serefsiz herif ya hayatinda gol atmaz, bize gol atacagi tutmustu 2008 de. Ondan beri nefret ediyorum kendisinden.

Ballacka karsi milli takimda darbe yapti ve Bayernin kendi taraftari bile bunun Bild gazetesine bilgiyi veren köstebek oldugunu düsünüyordu.

Bir de daha 27-28 yasinda kitap cikartip orada antrenörlerini elestiriyordu herif...

dünyanı en tuhaf maçı
ugur boral gol atıyor fln
sabri sağından atıp solundan geçmişti lahmın semihe asist yapmıstı

Sorma ya yedekte topcu falan da kalmamisti, ciddi ciddi Tolga Zengin'in sahada oynayip oynayamayacagi tartisiliyordu.

Semih o topu nasil gol yapti hala cok inanilmaz birsey.

Oha Hoffenheim dünyaları kaçırıyor.

Ne ballı takım bu Bayern ya.

sent via GSC

Hoffenheim coktan hak etmisti 3.golü.

Hatta dördüncü ve besinci golü de rahatca bulabilirlerdi.

Penalti Hoffenheim. Neuer ve Boateng sari yedi. Hakem iki kere devam ettirdi ve penaltiyi kapti Hoffenheim

helal normalde oyuncular ilk pozisyonda yatardi

Geri
Üst Alt