sane senin bıyığını

Kimmich kadar boktan duran topu kullanan adam var mi? Bir de her topun basina geciyor herif

Net olarak bayernin en iyi topçusu. Bunlar büyük revizyona gitmeli. Bu sene şampiyon leipzig olursa şaşırmam
Bence de net en iyi Alman oyuncu şu anda ama çirkef ve kibirli veledin teki o yüzden sevmiyorum. Leipzig iyi de bir türlü o havaya giremiyorlar. Bakalım bu formları sürerse belki bir şeyler olabilir çünkü Dortmund'dan hiç bir halt olmaz. Yaparsa bunlar yapar belki.

Lewandowski olmayınca Bayern epey zorlanıyor tıkanan maçlarda. Bugün de Köln kalesini epey yokladılar ama son vuruşta sıkıntı yaşıyorlar. Lewa gibi herifin yerine net forvet olmayan Mane, Choupo-Moting ve Müller ile olmuyor işte bir yerden sonra. CL'den net elenirler PSG'ye karşı bu kötü son vuruşlar devam ederse. Zaten takımın net forveti yok, üstüne bir de Sane ve Gnabry de gol atamayınca zorlanıyorlar bugünkü gibi işte.

Bence de net en iyi Alman oyuncu şu anda ama çirkef ve kibirli veledin teki o yüzden sevmiyorum. Leipzig iyi de bir türlü o havaya giremiyorlar. Bakalım bu formları sürerse belki bir şeyler olabilir çünkü Dortmund'dan hiç bir halt olmaz. Yaparsa bunlar yapar belki.

Lewandowski olmayınca Bayern epey zorlanıyor tıkanan maçlarda. Bugün de Köln kalesini epey yokladılar ama son vuruşta sıkıntı yaşıyorlar. Lewa gibi herifin yerine net forvet olmayan Mane, Choupo-Moting ve Müller ile olmuyor işte bir yerden sonra. CL'den net elenirler PSG'ye karşı bu kötü son vuruşlar devam ederse. Zaten takımın net forveti yok, üstüne bir de Sane ve Gnabry de gol atamayınca zorlanıyorlar bugünkü gibi işte.
Gnabry feghouli gibi olmuş beli dönmüyor, sane de aşırı formsuz. Musiala zaten ne yaptığını bilmiyor. Bu halleriyle psgyi eleyemezler

ağğğğğhhhhhhh

bakalım bugün hangi maç alt bitecek
ve ben onu bileceğim

haller'i al hocaaaa

Kuponda oynamadım ama Haller'in atacağı golle kazanmalarını isterim.Moralli olur..

22.30 leipzig - stuttgart

leipzig kazanıp puan farkını 1'ye düşürmeli

sabozlaiiiiii leipzig şampiyonnnnnn

leipzig 2-1 kazandı

bayern, frankfurt maçına 1 puan farkla çıkıyor.

Hoffenheim evinde geriye düstü. Baya kötü gidiyorlar. Ozan Almanya'da acaba 3 de 3 mü yapacak?

Geri
Üst Alt