- 31 Aralık 2015
- 14.830
- 9.699
- 1.588
Emrecan yakında Türkiye'ye gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira'nın yedeği olur ancaEmrecan yakında Türkiye'ye gelir.

loserlar 2024 içinde bayerni şimdiden tebrik etsin daha vermezler![]()
Ne biçim desteklemek ulan buEkli dosyayı görüntüle 202984
Dortmund destekçisi olarak yerimizi aldık.
1-2 seneye Karagümrük'de flan oynar.Torreira'nın yedeği olur anca
Loser camiaya maalesef bir kere desteğimizi verdik geri alamıyoruz. Almanya dışında her yerde winner destekliyorum neyse kiNe biçim desteklemek ulan bu![]()

Tabi tabi görürsem söylerimLoser camiaya maalesef bir kere desteğimizi verdik geri alamıyoruz. Almanya dışında her yerde winner destekliyorum neyse ki![]()
Tabi ulan city psg ve barçada 3 de 3 gidiyorum biz ile beraber 4 de 4 olacak.Tabi tabi görürsem söylerim![]()
Liverpool ne ara şampiyon oldu bu yıl yavTabi ulan city psg ve barçada 3 de 3 gidiyorum biz ile beraber 4 de 4 olacak.
Dortmund = fener iki takım arasında tek bir fark yok
Dortmund her zaman ki gibi yanıltmadı kulüplerin Winnerlık olayı bambaşka bir şey Bayern'li futbolcular maçtan önce Dortmund'un ayakları titreyecek demişlerdi ve şampiyonluğu verdiler. Maç 1-1 olduğunda bile paniklemediler 89'da atıp şampiyon oldular.Arsenal, Dortmund ve fener'in ortak özellikleri her seferinde umutlanıp şampiyonluğu umutlandıkları anda kaybetmek.