- 31 Ağustos 2021
- 70.254
- 50.287
- 3.843
Preslerini kirarsan arka taraflari tam osi yunus ve sane icin asiri uygun aslindaBu frankfurt bizi öldürür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Preslerini kirarsan arka taraflari tam osi yunus ve sane icin asiri uygun aslindaBu frankfurt bizi öldürür
Td falan değil herif yavLeverkusen 9 kişi 3'ü attı. Ten Hag harbi sövüldüğü kadar var.
union un kadrosunda bizden daha çok süperstar var beyler o yüzden hocamızda suç yok, union dan daha iyi kadro kuramayan başkan utansın!!!

Rezil kepaze etti resmen bizi. Şu Frankfurt'tan 5 yemeyi sindiremiyorum kabullenemiyorum. Hala sinirim geçmedi. Bu adam teknik direktör falan değil. Göndermezsek daha çok kepaze olacağız. Bu kadar pahalı kadro ve maaş yüküyle dibe çökeceğiz eğer istifa etmezse.Ligin en kötü takimlarindan biri olan Union su an deplasmanda tokatliyor Frankfurt‘u
Mac konusunda da yazdim, Frankfurt‘un olayi topu rakibe verip hata ve gecis kovalamak
Union su an buna izin vermiyor
Okan denen futbol cahili de topa sahip olduk diye övünüyor
Rezilsin okan REZIL
Bunu bilmek için hoca olmaya da gerek yok çoğu taraftar biliyordu. Biz 1-0 öndeyken geride paslaşmaya, topa sahip olmaya başlayınca aha s.çtık dedim şahsen. İlk sinyal uğurcan'ın pasının adama gitmesiydi. Adamların meziyeti yoğun ön alan baskısı ve hızlı hücumfrankfurt şuan %75 topa sahip oluyor, adamların asıl marifeti zaten kontra atak, union buna izin vermemiş gibi duruyor, muhtemelen ''bilerek al sen'' oyna dediler