Cevap: Bundesliga Maçlar Başlığı

Nuri'de acayip bir hamlık var. Bunu üstünden atması kolay değil.

Bu arada Lewandowski kırmızı kart gördü. Ben de ilk pozisyonda tekme attığını gördüm.

R. Van der Vaart'da sarı kart gördü.

Lewandowski atıldı

VDV attırdı adamı.

Nuri'de acayip bir hamlık var. Bunu üstünden atması kolay değil.

Bu arada Lewandowski kırmızı kart gördü. Ben de ilk pozisyonda tekme attığını gördüm.

R. Van der Vaart'da sarı kart gördü.

Bence Nuri abartılıyor hiç bir zaman takımı tek başına sırtlayacak adam olmadı. 2 sene önce belki sakatlık öncesi daha iyi oynuyordu onu bilemem ama o Nuri takımdan gittikten sonra Dortmund aynı şekilde oynamaya devam etti. Takım makine gibi işliyordu ve Nuri sadece bunun bir parçasıydı bence.

Dortmund tribünlerinde 'ne yapardım bilmem seni bir gün görmesem' melodisi var gibi:)

İlkay kesinlikle form olarak daha iyi Nuri'den üstelik milli maçta da süper oynadı , kesik yemesi haksızlık.

Merhaba, ilk mesajım buraya nasip oldu. Vakit geçsin diye açtığım Dortmund-Hamburg maçı çok zevkli geçiyor. Sahada oynamaya çalışan iki takım olduğunda insan futbolun keyfine varıyor :)

Hamburg takımında 40 numaralı formayı giyen oyuncu oldukça etkili.

Cevap: Re: Bundesliga Maçlar Başlığı

Bence Nuri abartılıyor hiç bir zaman takımı tek başına sırtlayacak adam olmadı. 2 sene önce belki sakatlık öncesi daha iyi oynuyordu onu bilemem ama o Nuri takımdan gittikten sonra Dortmund aynı şekilde oynamaya devam etti. Takım makine gibi işliyordu ve Nuri sadece bunun bir parçasıydı bence.

Nasıl abartılıyor? Bence pek abartılmıyor. İyi bir takım oyuncusu işte, fizik olarak bence hala geride.

Bu arada ilk yarı sona erdi. 1-2

Min Son dağıttı diyebiliriz.

Hamburg takımında 40 numaralı formayı giyen oyuncu oldukça etkili.

Gol atan oyuncu, Heung-Min Son. 20 yaşında, Güney Kore'li. İleri uçta bütün pozisyonlarda oynayabiliyomuş (Sağ, Sol kanat ve Forvet). 19 maçta 7 gol 1 asisti varmış ligde. Yaşına göre baya iyi görünüyor istatistikleri. Maç başına da 83 dakika oynamış, çok iyi. 8m€ değeri var.

Gol atan oyuncu, Heung-Min Son. 20 yaşında, Güney Kore'li. İleri uçta bütün pozisyonlarda oynayabiliyomuş (Sağ, Sol kanat ve Forvet). 19 maçta 7 gol 1 asisti varmış ligde. Yaşına göre baya iyi görünüyor istatistikleri. Maç başına da 83 dakika oynamış, çok iyi. 8m€ değeri var.

İstatistiki olarak da oldukça iyiymiş evet, pırpır oyuncu denilen cinsten bir adam.

Schalke-Munih maçı hangi kanalda arkadaşlar?

Geri
Üst Alt