Cevap: Bundesliga Maçlar Başlığı

Lars Bender attı. Leverkusen 2-0 Augsburg

Mölders attı. Leverkusen 2-1 Augsburg

Maç sona erdi. Leverkusen 2-1 Augsburg

M. Gomez attı. Bayern 4-0 W. Bremen

Münih, Bundesliga'yı bitirdi ya..

53 | Bayern Munich 4-0 Werder Bremen

Bunlar ne yapıyor? :D

bayern werdere verip veriştiriyor şu anda 4 oldu:asd:

Schalke'nin maçı için mod arkadaşlardan rica ediyorum ayrı bir konu açılsın.

K. De Bruyne attı. Bayern 4-1 W. Bremen

Cevap: Re: Bundesliga Maçlar Başlığı

4-1 oldu.

Münih Avrupa'nın en formda takımı.

Öyle, yalnız Guardiola değişikliği biraz riskli oldu gibi. Şu anki takımın gidişatı çok çok iyi. Tıkır tıkır işleyen muhteşem bir sisteme sahipler. Pep'in neler yapacağını çok merak ediyorum

alman ligi erkenden bitti, izlemeye bile gerek yok, asagi yukari hersey belli.

Öyle, yalnız Guardiola değişikliği biraz riskli oldu gibi. Şu anki takımın gidişatı çok çok iyi. Tıkır tıkır işleyen muhteşem bir sisteme sahipler. Pep'in neler yapacağını çok merak ediyorum

guardiola acayip zeki bir adam, teknik direktöre ihtiyaci bile olmayan oturmus barca sisteminde hoca oldu, bayern'in kadrosu da cok iyi ve sistem vs. hepsi gayet iyi oturdu, yine gelip meyvesini yiyecek.

cok fazla birsey yapmasina gerek yok. hangi mevkiye transfer yaptiracak ? kale iyi, bekler ve stoperler iyi, orta sahada alternatif bol, kanatta robben'i gönderip birini alirlar ve forvette de iki tane süper oyuncu var.

robben alternatifi ve yedek kadroya 2 adam daha alirlarsa yeterlidir önümüzdeki 2-3 sene transfere gerek yok.

alman ligi erkenden bitti, izlemeye bile gerek yok, asagi yukari hersey belli.

guardiola acayip zeki bir adam, teknik direktöre ihtiyaci bile olmayan oturmus barca sisteminde hoca oldu, bayern'in kadrosu da cok iyi ve sistem vs. hepsi gayet iyi oturdu, yine gelip meyvesini yiyecek.

cok fazla birsey yapmasina gerek yok. hangi mevkiye transfer yaptiracak ? kale iyi, bekler ve stoperler iyi, orta sahada alternatif bol, kanatta robben'i gönderip birini alirlar ve forvette de iki tane süper oyuncu var.

robben alternatifi ve yedek kadroya 2 adam daha alirlarsa yeterlidir önümüzdeki 2-3 sene transfere gerek yok.

Yalnız Barca'nın A'dan Z'ye her şeyine çok hakimdi. Bu yüzden Barca'yı burada pek kıyas tutamıyorum. Transfer falan yapacak mı? Valla ben de bunları falan çok merak ediyorum işte. Çok elit bir takım, kendisi için en iyi seçim oldu. Şanslı adam.

Ben Guardiola tercihini çok benimsemedim açıkçası. Yani bir Alman hoca çok daha verimli olabilirdi. Mesela Sammer'in orada olması, takımı tanıması bambaşka etki yaratabilirdi.

Ancak zaten Beckenbauer açıkladı olayı. Sadece sportif bir hamle değil Guardiola.

Ribery attı. Bayern 5-1 W. Bremen

M. Gomez attı. Bayern 6-1 W. Bremen

Maç sona erdi. Bayern 6-1 W. Bremen

Schalke Düsseldorf maçı başladı. Schalke bize karşı oynadığı 11 ile başladı maça. Takım halinde ileri çıkıyorlar ilk dakikalarda Schalke.

Geri
Üst Alt