Schalke'de iki bek sürekli ileri çıkıyor, takım çok kompakt oynuyor.

Stoper oynayan Matip oyunu kurduktan sonra rakip 18 içine girdi. Hiç Semih yada Dany'nin böyle birşey yaptığı görüldü mü ?

Bu maçta da Schalke akın akın sağ kanattan geliyor. Höger ve Farfan ikilisi ile. Hoca neye dayanarak sol bekimiz olmadığı halde Sneijder'i sol kanatta oynattı.

Höger'in iyi ortasında Bastos kafayı vurdu kaleci kurtardı ama hakem Bastos'un faul yaptığı düşüncesiyle faul çaldı. Bence çok temiz bir pozisyondu.

Schalke 1-0 yaptı Matip attı. Farfan yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest vuruşta topu Jones kalenin önüne indirdi ve Matip tamamladı. Farfan gerçekten çok ama çok etkili kullanıyor duran topları. Çok sert ve kavisli bir şekilde.

Cevap: Bundesliga Maçlar Başlığı

Feci antipatik bu Şalke. Yönetim, futbolcu, taraftar, kusursuz bir bütünlük söz konusu. Antalyaspor vol 2.

Zaten buradaki oyundan sonra bir ivme yakalayacakları kesindi. Schalke kanatları hep iyi kullanmıştır. Orta sahasında daha çok ikili mücadelelerle boğuşan güçlü adamlara sahip. Holtby yaratıcılık konusunda önemli bir isimdi. Böyle takımlara karşı Riera'nın bile bir bek olarak oynamaması lazımken, Sneijder'in de Riera'nın önünde kullanılmak istenilmesi tabii ki adamların ekmeğine yağ sürdü. Bu gerçek..

2. maçta topa sahip olup, dengeli bir şekilde dikine paslarla defansındaki zaafları kullanabiliriz.

Dikkatimi çeken başka bir husus ise Schalke geriden oyun kurarken top sağ taraftaysa Jones sağ tarafta sol tarafta ise Jones sol tarafta. Jones bu şekilde iki bekinde sol ve sağ açık gibi ileri çıkmasını sağlıyor.

Rövanş maçında Jones'ün yerine kim oynayacak merak ediyorum. Höger mi oynar. Moritz iyileşir o mu oynar yada Papadopoulos maça kadar sakatlığı geçer ve Matip mi oynar. Ancak hiçbiri Jones kadar etkili olamaz kanımca o bölgede.

Cevap: Re: Bundesliga Maçlar Başlığı

Rövanş maçında Jones'ün yerine kim oynayacak merak ediyorum. Höger mi oynar. Moritz iyileşir o mu oynar yada Papadopoulos maça kadar sakatlığı geçer ve Matip mi oynar. Ancak hiçbiri Jones kadar etkili olamaz kanımca o bölgede.

Höger oynar. Uchida yetişir mi bilemiyorum. Umarım yetişmez. Papa iyileşirse, sağ beke Höwedes geçer. Papa ve Matip kalır herhalde. Moritz'in oynayacağını hiç düşünmüyorum.

Ilk yarı 1-0 Schalke lehine sonuçlandı. Golden sonra Düsseldorf biraz canlandı gibi gözükse tehlikeli olamadılar.

Bellinghausen golllll

Shalke'yi bizim maç dahil 4.izleyişim..

Kesinlikle karşı takıma 3 atacak kapasiteleri yok..

Biz bunlara karşı 2 gol bulursak bunların işini bitiririz..

Geri
Üst Alt