Schalke bizim maçın yorgunluğundan mı bilmiyorum ama 2. yarı biraz oyundan düştü gibi. Düsseldorf'da Bellinghausen, Schahin ve Lambertz üçlüsü fena değil 2. yarı. Bu arada Draxler oyundan çıktı ve Raffael oyuna girdi.

Cevap: Bundesliga Maçlar Başlığı

Terim fantaziye kacmasaydi biz turu zaten ilk macta garantilerdik ama iste yine kendi kendimize isi yokusa sürükledik.

Schalke akilli hucum eden takimlara karsi hep dökülüyor, düsseldorfu bile yenemiyorlar, deplasmanda rahat yenmeliyiz bu ezikleri, ben 4-2 yeneriz diyorum, galatasaray ruhuyla fark atar geliriz allahin izniyle.

Van den Bergh maç boyunca çok iyi savundu Farfan'ı. Bizde onun kadar etkili savunma yapacak adam yok takımda şaka gibi.

Schalke akilli hucum eden takimlara karsi hep dökülüyor, düsseldorfu bile yenemiyorlar, deplasmanda rahat yenmeliyiz bu ezikleri, ben 4-2 yeneriz diyorum, galatasaray ruhuyla fark atar geliriz allahin izniyle.

Tempoyu hiç yükseltmeyeceksin bu Shalke'ye karşı..

En büyük silahları kanatlardaki hızlı oyuncuları.. Farfan ve Bastos.. Huntelaar çok ağır..

Tempoyu yükseltmeden kalabalık ortasaha ile bunları eleriz..

kalecisi de cok iyi shalkenin

Tempoyu hiç yükseltmeyeceksin bu Shalke'ye karşı..

En büyük silahları kanatlardaki hızlı oyuncuları.. Farfan ve Bastos.. Huntelaar çok ağır..

Tempoyu yükseltmeden kalabalık ortasaha ile bunları eleriz..

jones orta sahada ayakta kalan ve oyuna etki eden isimdi, yaninda oynayan neustädter tam bir kazma bir halta yaramaz, huntelaar ise öldü gitti etkisiz eleman konumunda, bizim macta da hicbirsey yapamadi. bastos-farfan-draxler 3'lüsü ve jones disinda cok tirt bir takim. mutlaka galip gelmeliyiz.

Bastos kanadını Aydın-Eboue , Farfan'ın kanadını Riera-Amrabat ile kapatalım bence..

Bizim salaklığımız iki tane takıma yeni katılmış oyuncu ile maça çıkıp cümbür cemaat kontrolsüz, ofansif anlamda ne yaptığını bilmeyen bir takım ile çıkmamız. O kadar söyledik kontrollü oynamalıyız diye maçtan önce, sanki mutlak üç puan ihtiyacımız varmışcasına çıktık maça.

Önemli olan gol yememekti, keşke bunu düşünebilseydik. Boşuna Schalke ilk maçını deplasmanda oynamıyor, adamların kaybedeceği birşey yok gol ve goller bulup avantaj elde etmek istediler.

Matip 2. golünü attı ve 2-1 oldu. Dany ve Semih 1 sezonda toplam 2 gol atamaz ama Matip bir maçta 2 tane atıyor.

Matip'in pozisyonunda Hamit olsaydı topu kontrol etmeden direğe nişanlardı.

Cevap: Re: Bundesliga Maçlar Başlığı

Bizim salaklığımız iki tane takıma yeni katılmış oyuncu ile maça çıkıp cümbür cemaat kontrolsüz, ofansif anlamda ne yaptığını bilmeyen bir takım ile çıkmamız. O kadar söyledik kontrollü oynamalıyız diye maçtan önce, sanki mutlak üç puan ihtiyacımız varmışcasına çıktık maça.

Önemli olan gol yememekti, keşke bunu düşünebilseydik. Boşuna Schalke ilk maçını deplasmanda oynamıyor, adamların kaybedeceği birşey yok gol ve goller bulup avantaj elde etmek istediler.

maca yanlis taktikle basladik, bu skor tamamen onun eseri. mutlaka sol kanatta birisi olmaliydi ilk yarida riera tek basina savundu sol tarafi, sabri tercihi yanlisti, sneijder-drogba oynayacak diye bir kaide yok yani birisi yedek kalabilirdi bence, olmlu skoru alirsan kimse sana onu neden oynatmadin demez sana, golü yememek önemli dedik, adamlar avantajla döndü, bizim ne yapmak istedigimizi ben anlamadim sahsen, taktik-strateji falan yoktu,sanki mahalle macina cikiyoruz. sürekli aynisini söylemekten paranoyak olma ihtimalim olsa bile hamit o golü atsa 2 olacak biz önümüzdeki turda porto gelsin diye dua ediyor olacaktik.

maca yanlis taktikle basladik, bu skor tamamen onun eseri. mutlaka sol kanatta birisi olmaliydi ilk yarida riera tek basina savundu sol tarafi, sabri tercihi yanlisti, sneijder-drogba oynayacak diye bir kaide yok yani birisi yedek kalabilirdi bence, olmlu skoru alirsan kimse sana onu neden oynatmadin demez sana, golü yememek önemli dedik, adamlar avantajla döndü, bizim ne yapmak istedigimizi ben anlamadim sahsen, taktik-strateji falan yoktu,sanki mahalle macina cikiyoruz. sürekli aynisini söylemekten paranoyak olma ihtimalim olsa bile hamit o golü atsa 2 olacak biz önümüzdeki turda porto gelsin diye dua ediyor olacaktik.

2. yarı devam ederken ben çok umutsuz bir şekilde izledim maçı. Sabaha kadar oynasak gol atamayacaktık gibi oynuyorduk.

Cevap: Re: Bundesliga Maçlar Başlığı

2. yarı devam ederken ben çok umutsuz bir şekilde izledim maçı. Sabaha kadar oynasak gol atamayacaktık gibi oynuyorduk.

Bende taraftarimizdan utandim resmen, o neydi öyle. Her yönüyle sezonun en kötü gecesiydi bana göre. Dedigim gibi biz iyi oynarsak Schalke'yi sahadan sileriz.

Almanya Kupa macinda B.Munih ile B.Dortmund karsi karsiyaya geliyor iste ilk 11'ler:

[h=3]FC Bayern München[/h]
1​

Manuel Neuer

Goalkeeper

4​

Dante

Defender

5​

Daniel Van Buyten

Defender

21​

Philipp Lahm

Defender

20​

Javi Martínez

Midfielder

10​

Arjen Robben

Midfielder

27​

D. Alaba

Midfielder

31​

Bastian Schweinsteiger

Midfielder

39​

Toni Kroos

Midfielder

9​

Mario Mandzukic

Striker

25​

Thomas Müller

Midfielder

[h=3]Borussia Dortmund[/h]
1​

Roman Weidenfeller

Goalkeeper

4​

Neven Subotic

Defender

26​

Lukasz Piszczek

Defender

27​

Felipe Santana

Defender

29​

Marcel Schmelzer

Defender

8​

Ilkay Gündogan

Midfielder

10​

Mario Götze

Midfielder

19​

Kevin Großkreutz

Midfielder

6​

Sven Bender

Midfielder

9​

11​

Marco Reus

Midfielder

Üst düzey bir mac olacagi kesin. Bakalim Dortmund Bayern'i durdurabilecek mi.

Robben atiyordu Weidenfeller iyi cikardi.

Geri
Üst Alt