Cevap: Bundesliga Maçlar Başlığı

ne dedim sana abi, ikisi de tuttu :)

almanya benden sorulur

@Arif Ulu

Der VfB war in der ersten Halbzeit und zu Beginn der zweiten Halbzeit die klar bessere Mannchaft. Nach dem unglücklichen Eigentor von Sakai und dem Platzverweis gegen Antonio Rüdiger schaffte Stuttgart nicht mehr den Anschluss. Einen Konter schlossen die Franken in der Schlussphase zum 2:0 ab.:rolleyes:

Ben direk riske girip Bayern'e basacaktim, ama yedek kadroyla mi cikacaklar bilmiyorum ki..

Neuer

Rafinha Buyten Boateng Contento

Shaqiri Gustavo Tymoshchuk Alaba

Pizarro

Gomez

kadro bu. bence o riske girmeye degmez, ikisi de atar diyelim arkamiza yaslanip izleyelim maci. fazla taktiklik bir durum olmayacak gibi, iki takimda zevk almaya bakacak kadrolar onu gösteriyo

Der VfB war in der ersten Halbzeit und zu Beginn der zweiten Halbzeit die klar bessere Mannchaft. Nach dem unglücklichen Eigentor von Sakai und dem Platzverweis gegen Antonio Rüdiger schaffte Stuttgart nicht mehr den Anschluss. Einen Konter schlossen die Franken in der Schlussphase zum 2:0 ab.:rolleyes:

Stuttgart hat schon in der EL lustige Ergebnisse rausgeholt. Zuhause öfters verloren etc.

In der Rückrunde 8 Niederlagen! (Letzte Woche 3-0 gegen Augsburg :o) und diese Woche war es schon klar das die nicht gewinnen.

Stuttgart hat schon in der EL lustige Ergebnisse rausgeholt. Zuhause öfters verloren etc.

In der Rückrunde 8 Niederlagen! (Letzte Woche 3-0 gegen Augsburg :o) und diese Woche war es schon klar das die nicht gewinnen.

Fürth zaten gitmis... 2 verteidiger fehlten...

Stuttgart GURKENTEAM... :mad::o

Ich hasse Stuttgart, obwohl ich aus Stuggi umgebung komme :D

Bayern as kadro ile oynuyor. Dortmund as kadroya yakın oynuyor. Nuri Şahin ve Bender defansif orta saha olarak oynuyor. Klopp Ilkay'ı ofansif orta saha olarak deniyor. Büyük ihtimal ŞL finalinde bunu deneyecekler Götze'nin sakatlığında. Götze yarından itibaren koşulara başlayacakmış.

Nuri ilk golde müthiş bir uzun top atmış, mükemmel bir asist olmuş.

Nuri çok kötü top kayıpları yapmaya başladı. Halbuki çok iyi başlamıştı.

Bu Dortmund niye böyle yapiyor anlamis degilim, X oynadim.

Ayrica Frankfurt sasirtti ya

bayern nasıl ilk yarı augsburg'a gol atamaz hayret birşey.

son haftalara girdik takimlarin yarisi hedefsiz kalmis, yedek oyuncular oynuyor genelde, takimlar fazla kasmiyor, tabiki kirli oyunlar dönüyordur elbet. bayern'in as kadrosu augsburg'la berabere kalmaz. hoffenheim düstü bu arada.

Schalke 04 resmen intihar ediyor. Kendi sahalarında Stutgart'a yenildiler. Freiburg 51 puanla 5. sırada, Schalke 52 puanla 4. ve önümüzdeki hafta Freiburg-Schalke maçı var. Bu maç Şampiyonlar Ligi'ne gidecek son takımı belirleyecek. Dortmund, Wolfsburg karşısında 3-1'den 3-3'ü buldu. Böylece ligi 2.bitirmeyi garantiledi. Küme düşme hattı daha beter. Düsseldorf ile Augsburg aynı puandalar. Düsseldorf daha yukarıda. Önümüzdeki hafta kümede kalmak için play-out oynayacak son takım belli olacak.

Bayern oyuncuları kendilerine gelememiş daha.

Geri
Üst Alt