BD 2-1 kazandi

Goller hoffman, reus (pen) lewa (kk)

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dortmund cok zorlandi, penalti olmasa ayvayi yemislerdi

Braunschweig çarpıyordu az daha Dortmund'u ama herkes fener değilki lige yeni çıkan takıma puan versin. :D

Dortmund'un zorlanmasını anlamadım. Ezip geçmeleri lazımdı.

Dortmund'un zorlanmasını anlamadım. Ezip geçmeleri lazımdı.

ilkay ve reus olmadan dortmund leş.

reus girdikten sonra pozisyon bulmaya başladılar dünyalar kaçtı olmayacak 2 gol oldu, saçma sapan bir gol attı kendi kalesine lewo

maçta yaptığı işlerden sonrada kıllanmadım değil

nuri de rezalet top oynadı

Braunschweig iyi takıma benziyor. Geçen haftaki Werder Bremen maçının özetini bugünkü Dortmund maçının da büyük bir kısmını izledim, lige yeni çıkmalarına rağmen olumlu futbol oynadılar. 2 maçı da sonlara doğru kaybedip 0 puanda kaldılar ama daha dişlerine göre rakiplere karşı kazanma ihtimalleri yüksek gibi. Gelecek haftalarda iddaa kuponlarında değerlendirilmesi gereken bir takım. Diğeri de Hollanda Ligi'nde Go Ahead Eagles..

Hoffenheim'li Salihovic penalti kullandiktan sonra (gol) kirmizi kart gördü. Nedeni ise, cok hafif bir sekilde rakip takim oyuncusuna tokat (!) atmasi, yani tokat biraz abartili ama adamlar hemen cikariyor karti. Türkiye de bunu Emre her hakem'e yapiyor, kart bile cikmiyor.

Her anlamda fark var.

GOOOOOOOOOOOOOOL: Augsburg 2-0 Stuttgart (Callsen Bracker)

Hamburg'ta Hakan 2 gol atmış. Milli takıma çağrılmak yaradı sanırım.

Ooo TRTHaber'de Schalke - Leverkusen maçı varmış. Kaçmaz.. :ka21:

Boateng daha dün transfer oldu. Bugün ilk 11 çıktı adam. Bizde olsa "daha hazır değil" vs vs deriz.

Geri
Üst Alt