Oranını 1.00 sayarlar değil mi? Ha? Di mi 1.00 sayarlar?.. :redface:

88. Dakikada Hoffenheim atana ve maç üste gelene kadar ne ızdıraplar çektim ben... :D (Hayır yani bir de penaltı kaçırdılar. Ne istiyorlar benden anlamadım ki... :D)

Valla ne olur bilmem de gol iptal yani. Maç mı oynanır, ne yapılır bilmiyorum :D

mac yeniden oynanir

kiesling az çakal değil top girmedi diye üzülüyor hakem gol verince şaşırıyor ardından seviniyor :D :D :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Mac iptal olmaz beyler . En azindan paralar hesaba gectigine gore geri alma sanslari yok diye tahmin ediyorum . Internetten oynayan adamin hesabina para yatti parayi cekse tekrar yatirmasa ne yapacak siteler . Zaten pozisyon hakem hatasidir . Kural hatasi degildir .

Mac iptal olmaz beyler . En azindan paralar hesaba gectigine gore geri alma sanslari yok diye tahmin ediyorum . Internetten oynayan adamin hesabina para yatti parayi cekse tekrar yatirmasa ne yapacak siteler . Zaten pozisyon hakem hatasidir . Kural hatasi degildir .

Yok bence kural hatası. Hani ofsayt falan vermese de top gol olsa tamam. Burada olmayan golü vermiş yahu. Futbolun ana kuralını ihlal etmiş adam. :D

Yok bence kural hatası. Hani ofsayt falan vermese de top gol olsa tamam. Burada olmayan golü vermiş yahu. Futbolun ana kuralını ihlal etmiş adam. :D

Soyle dusun dostum zaman zaman cizgiyi gecmeyen toplara gol veriyorlar . Saha icindeki topu oyunu durdurup gol diyor . Zaman zaman cizgiyi geciyor gol oluyor yani oyunun durmasi gerekiyor saha cizgilerini terk edip gol oluyor ama hakem devam veriyor . Durum bundan farksiz .

Soyle dusun dostum zaman zaman cizgiyi gecmeyen toplara gol veriyorlar . Saha icindeki topu oyunu durdurup gol diyor . Zaman zaman cizgiyi geciyor gol oluyor yani oyunun durmasi gerekiyor saha cizgilerini terk edip gol oluyor ama hakem devam veriyor . Durum bundan farksiz .

:2_thumbs_up_-_animated:

TRTSpor | Borussia Dortmund - Hannover 96 başladı..

Zevkli maç olur..

Dakika 3 | Hakem Dortmund lehine verdi penaltıyı.. Sakai sarı kart gördü..

4 Dk.| Reus attı Dortmund 1-0 öne geçiyor..

bayern cok les oynuyor top cevirip duruyorlar bir tane pozisyon yok, sadece pas, uykum geldi

Çok tehlikeli bir yerden Dortmund frikik kullanacak.

Reus kullandı.. Kalecide kaldı.

Schalke de amma rezil takim, sunlar bi kume dussede akillari basina gelse

Geri
Üst Alt